Rasfat pentru buze!

17 mai 2009

Rasfat pentru buze!

     Va prezentam Soft Sensation Liquid Care Gloss: primul gloss pentru îngrijirea buzelor de la ASTOR. Un gloss premium de îngrijire, apropiat de superlativ! Abordarea inovatoare, tehnologia avansata si expertiza coloristica Astor au constituit atuuri în crearea celui mai recent produs din linia Soft Sensation.

     Soft Sensation Liquid Care Gloss contine un complex de colagen si polipeptide, doua subtante ce hidrateaza buzele în profunzime, cu efecte imediate. Buzele au un aspect tineresc, hidratat si arata mai pline. Liniile fine si ridurile sunt reduse, iar SPF 12 si vitaminele A, C si E ofera protectie completa împotriva razelor daunatoare ale soarelui si a factorilor agresivi din mediul înconjurator. Toate acestea intensifica efectul unui tratament pentru buze senzationale.

     Confort pur si rezistenta îndelungata. Formula aerata, usoara, cremoasa mareste efectul de volum, dând o senzatie de catifelare senzationala! Mai mult, nu lasa urme si nici senzatia de lipicios. Doar confort pur si buze mai pline!

     Aplicare usoara, precisa. Noul aplicator al lui Liquid Care Gloss este flexibil si usor de folosit, pentru buze perfect acoperite si bine conturate. Culoarea ofera volum, iar nuantele dulci, ton în ton, cu micro-perle stralucitoare ofera un luciu natural, proaspat, pastelat. Buzele sunt într-adevar irezistibile.

     Totul acoperit în eleganta pura
Ambalajul lui Soft Sensation Liquid Care este un tub dreptunghiular foarte elegant. Capacul alb cu auriu si bulele de pe ambalaj inspira efectul de marire si protectie potrivit 100 % conceptului, dar si o nota de lux.

     Pune-ti senzualitea în valoare cu Soft Sensation Liquid Care Gloss. Buzele tale sunt perfect evidentiate, protejate si absolut minunate.

sursa: 2activePR

taguri: gloss, astor, ruj, buze

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!