Combina culorile de pe buze!

16 iulie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Combina culorile de pe buze!

     Ai patit-o de atitea ori. Ai cumparat un ruj si ai venit acasa foarte incintata. Insa cind ti-ai dat cu el pe buze... stupoare! Nu era deloc nuanta pe care o vazusesti in magazin. Ba chiar nu ti se potriveste. Asta din cauza ca probabil, prima oara l-ai probat la lumina de neon, eventual pe mina si nu pe buze. Cum sa probezi un ruj? Foarte simplu. Cere o foaie alba de hirtie si traseaza o linie. Apoi uita-te pe dosul foii. In functie de acea culoare alege rujul care ti se potriveste.

     Pentru diversitate poti incerca sa combini rujurile. Trebuie insa sa tii cont de unele trucuri. Sa luam, ca baza, un ruj de culoare maro cognac. In functie de culorile aplicate peste acestea, culoarea finala poate fi una foarte calda, dramatica sau cu accente fluorescente. Rosul si rozul incalzesc culoarea de baza, insa pun in evidenta si toate punctele sau petele rosii de pe fata ta. Asa ca foloseste-le cu grija. Galbenul si portocaliul vor estompa maro-ul, sunt foarte bune pentru neutralizarea unei culori prea tari. Nu se potrivesc insa tenului foarte alb, ci numai pielii usor bronzate. Verdele si albastrul - da, sunt si astfel de rujuri - dau un aspect dramatic, inaspresc putin trasaturile fetei si sunt de folosit numai noaptea, in cluburi. Altfel, in lumina naturala te fac sa pari ca venita de la un carnaval. Griul / argintiul dau un plus de luminozitate, pot inlocui cu succes glossul. Nu folosi in exces, fiindca iti vor scoate in evidenta cearcanele.

     Ca o regula general valabila, nu combina doua culori inchise, ci o culoare mai inchisa cu una mai deschisa si preferabil sa o faci la lumina naturala, daca e vorba de un machiaj de zi. Machiajul la lumina de neon te va face, cind iesi din casa, sa arati ca o sorcova, daca nu esti foarte indeminatica in ale machiajului.

sursa: beautycenter.ro

taguri: ruj, culoare, machiaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!