Machiajul primavara-vara 2007

02 mai 2007

Machiajul primavara-vara 2007

     Ce bine este sa intampinam primavara cu o noua colectie de machiaj! Este o colectie naturala, proaspata, aerisita<!--topnews--> si transparenta, in culori dulci. Machiajul nude, tendinta star a sezonului, reinventeaza sofisticarea aparent simpla. Subliniaza punctele forte ale fetei, pentru a accentua luminozitatea. Da intensitate trasaturilor. Este vorba de accentuarea contrastelor fetei prin jocuri de umbre si lumini, mai degraba decat prin colorit. Naturalul, revazut si corectat, evidentiaza farmecul oricarei femei. Gratios, aerisit, un balet divin al culorilor pentru piele, ochi si buze, pune in prim plan pastelurile delicate si texturile aerate.

     Orizontul cromatic al paletei nude este largit dincolo de nuantele pielii si bejul neutru, cu tente de maroniu vaporos, pasteluri perlate si stralucitoare totodata! Colectia oscileaza intre efectele de catifea mata si irizatiile subtile, satinate. Pe scurt - da culorilor dulci, apropiate de nuantele pielii, in tonuri subtile si luminii delicate, nu - culorilor exuberante. Fara extravaganta! Scopul este punerea in evidenta a prospetimii naturale, stralucitoare si ultra-feminine.

     TENUL LUMINOS SI NATURAL

     Este baza „make-up-ului nude”! Deschis, transparent si pur, reprezinta cadrul perfect pentru a pune in lumina machiajul ochilor si al buzelor. Trebuie sa fie foarte mat, dar fara a incarca! Obiectivul este sa fie facut cat mai lejer posibil, atenuand baza la maxim pentru a adauga apoi umbre sau stralucire. Rezultatul va fi proaspat si va oferi confort fetei.

     Fondul de ten cortina

Aplicati fondul de ten in linii pe frunte, nas, barbie si obraji, apoi, cu un burete, estompati spre exterior, dinspre centrul fetei. Si nu uitati sa aplicati si pe gat, pentru un finisaj uniform, impecabil. Scopul este de a crea o cortina luminoasa si de a estompa micile imperfectiuni ale tenului.

 

     Un nor de pudra

     Pudra este indispensabila, uniformizeaza aspectul tenului si confera transparenta pentru o eleganta mata si impecabila, oferindu-i un aspect delicat si gratios. Irizata, ea lumineaza ansamblul fetei, oferindu-i o frumusete translucida, sofisticata. Tenul capata reflexii perlate. Aplicati pudra cu o pensula din peri naturali, de forma rotunjita.

     Blush seducator

     Puneti in valoare pometii cu ajutorul unei nuante luminoase, o culoare primavaratica. Aplicati pe pometi un blush vesel si stralucitor. Prospetimea este asigurata. Pentru a-l aplica, suprapuneti fardul de obraz pentru a obtine un efect grandios sau, dimpotriva, estompati pometii pentru un rezultat rafinat. Obrajii vor avea un aer de sarbatoare!

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: machiaj, natural, ten, farduri, culori

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!