Luciu de buze cu Acid Hialuronic de la Bruno Vassari

25 martie 2009

Luciu de buze cu Acid Hialuronic de la Bruno Vassari

     Luciu de buze cu Acid Hialuronic - efect de volum pentru marirea buzelor. Beauty One Distribution a lansat pe piata produselor cosmetice profesioniste noul tratament pentru marirea buzelor de la Bruno Vassari, Gloss Therapy, care vine sa completeze gama de produse make-up marca Bruno Vassari.

     Acest tratament acopera buzele cu un luciu stralucitor si in acelasi timp, substantele sale active actioneaza eliminand orice fel de rid al buzelor si le conferindu-le volum. A fost realizat cu o substanta activa bazata pe sferele hialuronice deshidratate, care actioneaza in urmatorul mod: apa din piele se evapora in mod natural prin procesul de pierdere transepidurala a apei (TEWL). Cand sferele hialuronice de umplere sunt aplicate pe suprafata pielii, acestea patrund in riduri si linii si penetreaza straturile superioare ale epidermei. Sferele hialuronice de umplere hidrateaza, prelund apa care se evapora din piele. Prin urmare:

     - creste hidratarea pielii

     - profunzimea ridurilor si liniilor este redusa: efectul de netezire rezulta din fortele exercitate de umflarea sferelor care au patruns in epiderma si de la efectul de umplere rezultat din cresterea volumului al celor ramase la suprafata.

     Gloss Therapy, tratament pentru volumul buzelor, este distribut in Romania de catre Beauty One Distribution, companie cu evolutie spectaculoasa de-a lungul anului 2007-2008. Pe langa Gloss Therapy Beauty One Distribution importa si distribuie tehnologie estetica de ultima generatie precum Eximia, Starvac, Termosalud, Decomedical, Beauty Progress, Easy Light precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, extensii de gene semi-permanente, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea clientilor cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: Bruno Vassari, Acid Hialuronic, buze, machiaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!