Lasting Finish Intense Wear, rujul care rezista 8 ore

30 ianuarie 2008 | Autor: Laura Banica

Lasting Finish Intense Wear, rujul care rezista 8 ore

     Te-ai saturat de rujurile care dispar când distractia e în toi? Care se sterg înainte ca muzica sa se termine? În cazul acesta, Rimmel London are o veste pentru tine. Îti prezentam noul ruj Lasting Finish Intense Wear - pâna la 50% mai multa culoare, care dureaza pâna la 8 ore. În sfârsit, un ruj cu care poti sa te distrezi!

     Lasting Finish Intense Wear este rujul cu cel mai mare impact de pâna acum datorita noii sale formule, care contine cu pâna la 50% mai multi pigmenti de culoare rezistenti. Dintr-o singura miscare, buzele sunt învaluite într-o culoare stralucitoare si bogata, care rezista pâna la 8 ore, fara a se atenua. Mai mult, cu noul Lasting Finish Intense Wear, nu exista compromisuri în ceea ce priveste confortul – formula sa este atât de seducator de cremoasa si fina încât îti creeaza mereu o impresie de prospetime. Imagineaza-ti culoarea si confortul care rezista pe buzele tale – un adevarat motiv sa sarbatoresti!

     Pentru ca materialul si stilul sunt doua lucruri total diferite, noul ruj Lasting Finish Intense Wear este ambalat într-o cutie foarte chic, de un purpuriu elegant, cu un capac sofisticat, inscriptionat cu logo-ul de neconfundat, în forma unei coroane, al Rimmel. Poti alege între 26 de nuante extraordinare, de la cele naturale, nu foarte serioase la cele roz, apetisante, ori lila-urile bogate. Pe de alta parte, poti sa urmezi trendul impus de cea mai cool vedeta mondena a Londrei, Kate Moss, si sa porti Stylish (122), nuanta profunda de visiniu.

     Noul ruj Lasting Finish Intense Wear de la Rimmel. Culoare bogata si mult mai rezistenta. Exprima-ti personalitatea! Acesta este look-ul londonez.

sursa: 2ActivePR

taguri: ruj, coloare, rimmel, Lasting Finish Intense Wear

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!