Kryolan in Romania

20 iunie 2011

Kryolan in Romania

TopLine a adus în România produsele profesionale de make-up Kryolan, brand recunoscut ca sponsor oficial al evenimentului Miss Universe USA în ultimii ani. De peste șase decenii, Kryolan Professional Make-up este specialistul nr. 1 în produse profesionale de make-up pentru teatru, film și televiziune pe plan global.

O gamă ce include peste 16.000 de produse în 750 de nuanțe promite să satisfacă orice dorință a unui make up martist, Kryolan devenind brandul global în domeniul machiajului profesional, cu produse distribuite în peste 70 de țări din întreaga lume . Machiajul de zi cu zi, care ne este atât de familiar, diferă considerabil de machiajul profesional. De pildă, machiajul pentru teatru trebuie să permită actorului să pară credibil și realist sub luminile reflectoarelor, în rolul pe care îl joacă.

Deseori, respectivele culori pot părea nenaturale în condiții din afara scenei, dar sub efectul luminii reflectoarelor, acestea conferă spectatorilor iluzia dorită. Camerele de filmat înregistrează culorile altfel decât le percepe ochiul uman. Prin urmare, este necesară o gamă variată de nuanțe pentru piele,  produse în concordanță cu tehnologia camerei.
Kryolan este conștient de dificultățile pe care un makeup artist le întâmpină și, de aceea, pentru a asigura o mai bună continuitate în ceea ce privește nuanțele create a implementat tehnologii științifice în laboratoarele sale, lucru rar în domeniul cosmeticii.

În prezent, la Kryolan majoritatea nuanțelor pentru piele sunt controlate cu ajutorul unui spectrometru foto: un aparat care măsoară culorile cu deosebită acuratețe. Valorile obținute sunt analizate prin intermediul unui software special creat în acest scop. O putere mare de acoperire este esențială atunci când vine vorba de machiajul pentru teatru – însă fără ca produsul să trebuiască să fie aplicat într-un strat foar te gros. Kryolan satisface aceste așteptări folosind pigmenți fini de pământ.

Kryolan este specialistul No.1 cand vine vorba de efecte speciale si body painting.
De asemenea produsele Kryolan pot fi utilizate in make-up-ul de zi cu zi pentru un look desavarsit.
Pe scena, pe platourile de filmare, in studiourile de televiziune si la sedintele foto: oricand este necesar un make-up profesional sunt utilizate produsele KRYOLAN. Specialistii in tratamente cosmetice au descoperit beneficiile considerabile ale produselor de make-up profesional pentru ei insisi si pentru clientela lor.

Toti profesionistii sunt impresionati de diversitatea produselor KRYOLAN, de varietatea nuantelor si de contributia minunata adusa de acestea lumii artistice.

SPONSOR OFICIAL MISS UNIVERSE
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: make-up Kryolan, farduri, body painting, look

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!