Gene spectaculoase pentru o privire de diva!

14 februarie 2007 | Autor: Laura Banica

Gene spectaculoase pentru o privire de diva!

     Diferite zile, diferite look-uri, diferite gene - diferite tipuri de mascara? Nu neaparat! Acum, cu noul Astor 3-style Mascara<!--topnews--> ai 3 stiluri de machiaj folosind o singura mascara. Astor 3-style Mascara este cu adevarat diferit si incredibil de versatil, daruindu-ti tot ce iti poti dori. Joaca-te cu intensitatea privirii tale in functie de ocazie, deoarece Astor 3–style este echivalent unui stil liber.

     Nu 1, nu 2... ci 3 stiluri de machiaj divine si total diferite. O lungime incredibila, un volum demn de invidiat sau un efect fabulos de gene false. Alegerea este a ta. Rezultatele sunt intotdeauna senzationale! Astor combina 2 formule performante si doua perii diferite, de inalta precizie, intr-un singur produs.

     1. Primul aplicator: Lungime maxima si separare. O formula unica de extra-alungire si o perie de inalta precizie pentru gene care devin cu aproape 60% mai lungi si impecabil separate .

     2. Al doilea aplicator: Volum maxim si 0% gene incarcate. O formula ce adera perfect pe gene si o perie patentata care creaza volum ultra rapid iti ofera de aproape 10 x mai mult volum.

     1+2 impreuna. Tocmai cand credeai ca ai ajuns la nivelul maxim de volum, mergi mai departe, foloseste cele doua aplicatoare impreuna. Gene glamour, lungi si voluminoase, al caror farmec va taia respiratia privitorilor. Folosind tehnologia unica Thermo-Fusion, ambele formule se combina intr-o sinergie perfecta si actioneaza asupra genelor pentru a oferi rezultate iesite din comun, cu aproape de 15 x mai mult volum si 60% mai multa lungime!

     Negre sau maro, genele sunt lungi si senzuale, extrem de dense sau fantastic de voluptuoase - extrem de provocatoare in oricare dintre cazuri, dupa utilizarea uneia sau a ambelor periute - in functie de preferinta fiecareia.

     Astor 3–style este recunoscut imediat dupa ambalajul sau premium, negru, care este extrem de sic, cu o suprafata stantata, ultra-feminina. Este un accesoriu sofisticat, un adevarat must-have, marcand in 2 coduri de culoare diferite cele 2 capete cu efecte diferite: argintiu pentru alungire si cupru pentru extra volum.

     1 mascara. 2 formule si perii unice. 3 stiluri diferite de make-up. Zero gene incarcate. Astor 3-style Mascara ofera rezultate fabuloase, in orice combinatie...care ti se potrivesc de minune. In sfarsit, o mascara la fel de flexibila ca si tine.

     Date despre produs

     Primul mascara 3-in-1 de pe piata, fara baza alba - doar culoare extra sic pentru o gama completa de efecte. Gene cu super lungime, volum senzational sau amandoua la un loc. Secretul se afla in cele 2 formule si cele 2 perii unice care pot fi folosite separat, pentru a crea un efect fabulos – sau impreuna, pentru gene de senzatie.

      Prima formula ofera lungime, cu ajutorul complexului Lash-Stretching, care este compus dintr-o pelicula ultra-fixativa de stilizare a genelor si dintr-o ceara structurala . Aplicata pe gene, ea le extinde marimea naturala cu pana la 60% ( produce pana la 70% ridicare si 50% mai multa curbare) si dureaza de-a lungul intregii zile. In plus, contine vitamine si agenti de protectie. A doua formula ofera volum, gratie tehnologiei de ultima ora Thermo-Fusion.

     Combinate pe gene, formulele 1 si 2 fuzioneaza pentru a produce efecte ultra- speciale. O alungire a genelor cu aproape de 15 ori mai mult volum si cu 60% mai multa lungime. Ambele formule sunt create special pentru a nu lasa pete si a nu incarca genele. Produsul este testat dermatologic si oftalmologic. Poate fi folosit si de persoanele care poarta lentile de contact. De asemenea, ambele formule au perii unice, create special pentru a maximiza efectele. Disponibil in doua variante: negru si maro.

Pret recomandat: 33 RON

sursa: 2activePR

taguri: mascara, astor, make up, machiaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!