Etaleaza-ti curburile!

08 februarie 2009

Etaleaza-ti curburile!

     Genele curbate s-au întors! Gene frumoase înseamna acum, prin definitie, gene curbate! Este momentul sa traiesti viata la maximum, cu noul mascara de la Rimmmel London, Sexy Curves Mascara. Gene cu pâna la 70% mai curbate, mai sexy si mai voluptoase. Este fabulos!

     Vrei sa afli cum Sexy Curves Mascara curbeaza genele în totalitate? Priveste peria sa unica, Triple Plump Brush, în forma curba. Acest aplicator exclusiv are o silueta perfecta de clepsidra, modelata în asa fel încât sa curbeze genele atât la suprafata cât si în interior pentru a crea cea mai sexy aparitie cu putinta. Aplicatorul flexibil, de culoare purpurie, are peri mai scurti pentru a reda volumul si peri mai lungi pentru separare si curbare, creând astfel look-ul perfect pasional. O perie mai plina pentru gene mai pline, mai bine definite!

     Noua formula Lash Inflation de la Rimmel a fost creata pentru a functiona în perfecta sinergie cu Triple Plump Brush. Formula îmbogatita cu colagen contine proteine, vitamine si substante speciale pentru întarire genele de-a lungul timpului si redarea unui efect continuu de alungire. Pe masura ce peria se curbeaza de-a lungul genelor tale, textura cremoasa, bogata a mascarei amplifica spectaculos volumul si curbura acestora, asigurând o rezistenta de pâna la 16 ore. Si totul se adauga genelor fabulos mai pline si celor câtorva statistici vitale destul de impresionante.

     Nu mai putin impresionant este ambalajul premium Sexy Curves Mascara, cu siguranta cel mai sexy design actual de la Rimmel. Forma sa curbata este îmbracata în purpuriu metalic, culoarea sezonului, si decorata cu modele grafice albe. Ambalajul este foarte frumos finisat cu logo-ul Rimmel, coroana iconica embosata. Înauntru, formula în doua nuante, bogate în pigmenti, pentru o culoare de maximum impact: Black (001) si Extreme Black (003) si Waterproof.

sursa: 2activePR

taguri: gene, rimmel, mascara, fard

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!