De la STAR la DIVA în câteva secunde

17 mai 2009

De la STAR la DIVA în câteva secunde

     Oricine stie ca divele au mult mai mult glamour, prestigiu si recunoastere decât „simplele” staruri. Sa fie oare un secret la mijloc? Când vine vorba de gene fabulos de curbate, dense si voluptuoase, au cu siguranta un secret. Se numeste Volume Diva Mascara de la ASTOR- un secret pe care îl împartasesc toate divele.

     Volume Diva Mascara ofera genelor tale un volum perfect si o curbare halucinanta. Este prima mascara pe baza de Lash Perfecting Elixir, o combinatie delicata de orhidee neagra, Aur pretios si Lycra®. Asigura genelor densitate si curbare sublima. Aceasta formula inovatoare contine un polimer de hidratare 3D, care confera genelor o netezime si o suplete incomparabile. Gata cu genele fragile! Pe lânga look-ul rapitor, ce-ti taie pur si simplu rasuflarea, genele radiaza de sanatate si au textura senzuala satinata.

     Si asta nu e tot! Îti prezentam periuta DivaSoft™, cu un aspect unic de papion si cu doua rezervoare ce asigura un volum instantaneu. Cu forma lor Duo Bow, perisorii fini alinta, îngrijesc si acopera genele. Acum sunt gata pentru un eveniment sofisticat!

     Ca si formula, ambalajul se potriveste oricarei dive care se respecta: este glamorous, elegant si foarte feminin, în nuante stralucitoare de auriu. Liniile sale curbate îti amintesc de efectul pe care mascara îl are asupra genelor. Capacul subtil embosat este decorat cu modelul unei flori delicate de orhidee în onoarea Orhideei Negre din compozitia sa. Ambalajul variantei Waterproof este într-o nuanta de argintiu stralucitor.

sursa: 2activePR

taguri: gene, mascara

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!