Ser antirid pentru fermitate

21 septembrie 2011

Ser antirid pentru fermitate

Gama ARTISTRY, disponibilă exclusiv prin Amway, a brevetat recent o tehnologie anti-rid ce stă la baza unui produs revoluţionar: Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive. Produsul a fost lansat în Europa la începutul lunii septembrie şi este singurul produs anti-rid a cărui formulă include o tehnologie brevetată numită “Targeting Complex” ce reduce la maxim efectele secundare întâlnite în mod obişnuit în cazul altor tratamente pe bază de retinol.

 Tehnologie brevetată de Universitatea din Michigan
“Am descoperit că, deşi retinolul este foarte eficient în regenerarea matricei de colagen a pielii, acesta cauzează şi disconfort, ceea ce nu permite tuturor femeilor să se bucure de beneficiile oferite. După ani de cercetare a modului în care acţionează retinolul am descoperit o modalitate inovatoare de a modifica răspunsul epidermei la această substanţă în aşa fel încât să obţinem rezultate anti-îmbătrânire excelente cu efecte secundare minime.” a declarat Harry Helfman, profesor de dermatologie moleculară la Universitatea din Michigan.

Folosind această tehnologie unică, brevetată de Universitatea din Michigan, Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive combate semnele vizibile ale îmbătrânirii premature stimulând producţia de colagen şi, în acelaşi timp, reducând sensibilitatea tenului la retinol. Studii recente au arătat că această sensibilitate la retinol este rezultatul activării unei proteine numite receptorul factorului de creştere al epidermei (EGFR). Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au identificat produse naturale, inclusiv compuşi din soia, care previn această activare, stimulând astfel retinolul să acţioneze eficient fără efecte secundare.

Stimularea producţiei de colagen

“Retinolul este unul dintre cele mai eficiente ingrediente recomandate de profesioniştii din domeniul îngrijirii tenului pentru combaterea îmbătrânirii deoarece acţionează cu adevărat redând elasticitatea şi fermitatea tenului şi estompând ridurile. Retinolul, vitamina C şi peptidele din formula noastră fac ca acest produs să regenereze cu succes epiderma şi să îi redea tinereţea.” a declarat Catherine Ehrenberger, vice-preşedinte al Departamentului de Cercetare şi Dezvoltare al Amway.

Testele de laborator au demonstrat că Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive stimulează de trei ori mai mult producţia de colagen peste noapte. Printre avanatajele acestui produs revoluţionar se numără:
• Stimularea producţiei de colagen şi refacerea fermităţii şi a elasticităţii epidermei
• Eliminarea liniilor de expresie şi estomparea ridurilor
• Aspectul sănătos al tenului
• Compatibilitatea cu toate tipurile de ten

Avantajele noii tehnologii comparativ cu prima generaţie de retinol
La maturitate, epiderma începe să piardă cantităţi mari de elastină şi colagen, cele două elemente direct responsabile pentru rezistenţa şi fermitatea tenului. Foarte multe persoane apelează la tratamente cu retinol pentru a combate apariţia semnelor vizibile ale îmbătrânirii. În medie, 90% dintre aceste persoane sunt expuse la efectele secundare ale terapiei, unul dintre acestea – dermatita – o afecţiune a tenului care cauzează deshidratare puternică şi descuamare.
Folosind tehnologia brevetată de Universitatea din Michigan, Serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY Intensive este un tratament regenerant unic. El combate semnele vizibile ale îmbătrânirii cu ajutorul unor ingrediente puternice: retinol de generaţie nouă, peptide şi vitamina C, completate de un complex de ingrediente calmante, ingrediente hidratante şi anti‐oxidanţi.

Efectele secundare sunt reduse în special datorită unui amestec de izoflavone din soia, peptide din soia şi extract de mere – principalele elemente ale “Targeting Complex”. Acest complex este prima tehnologie care protejează şi calmează celulele din epidermă în timp ce retinolul acţionează dincolo de suprafaţa tenului.
 

taguri: ten, riduri, fermitate, retinol. colagen, antirid

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!