Se poarta stilul de vedeta - ESSENCE a lansat al 6-lea catalog

14 iunie 2007 | Autor: Elena Ciulei, client service nanager

     ESSENCE Premium Original Brands a lansat la 1 iunie cel de-al 6-lea catalog. Noul catalog este valabil in perioada 1 iunie-31 august 2007 si poarta intre paginile sale nu doar creme, produse pentru plaja si parfumuri ci si solutia perfecta pentru vacanta: 7 zile in Grecia!. Pentru a participa la concursul “Grecia 2007”, trebuie sa te inscrii in afacerea ESSENCE (in sistem MLM- Multi Level Marketing), sa recrutezi cel putin 5 colaboratori si faceti impreuna vanzari de minim 3500 RON.

     Sub sloganul: “Se poarta stilul de vedeta”, ESSENCE isi indeamna clientii si, mai ales clientele, sa se bucure de soare cu gama de produse de plaja DAX, sa descopere secretul unui ten cu finete de casmir cu “Cashmere Secret” Make-up, sa obtina un ten luminos cu produsele Golden Orchideea sau sa patrunda misterul senzualitatii cu parfumurile Kensey Aroma, Yamaica, Escapade sau Cuba Blue.
     Cauta produsele ESSENCE si vei fii in fiecare clipa o vedeta adevarata!

     ESSENCE Premium Original Brands sub licenta Global Easy Finance este importator unic si distribuitor de produse cosmetice din Polonia . Din 2005, de cand activeaza pe piata romaneasca, ESSENCE si-a asumat misiunea de a oferi clientilor romani cea mai buna calitate la cel mai bun pret.
     ESSENCE reuneste cele mai renumite brand-uri de produse cosmetice oferite de peste 500 de producatori din Polonia, cum ar fi: Miraculum, Ziaja, Global, Chatier, JFenzi, Dax sau Joanna. Din punctul de vedere al cotei de piata, 7 dintre producatori se pozitioneaza intre primii 10 de pe piata poloneza. Brandurile poloneze au depasit granitele tarii lor de origine, impunandu-se in Europa si SUA. Cu adevarat interesant este succesul pe care l-au repurtat pe pietele exotice cum ar fi Japonia si Coreea.
     Gama de produse oferite este extrem de larga, de la produse de ingrijire si sanatate, la parfumuri si produse de styling, atat pentru femei cat si pentru copii si barbati, dintre care un capitol aparte il reprezinta produsele Business Class. Din luna mai, oferta ESSENCE s-a imbogatit cu lenjerie intima de calitate superioara, pentru femei si barbati (Lupo, Cornetto)
     ESSENCE activeaza in Romania in sistem MLM (Multi Level Marketing), oferind alaturi de produsele profesionale, rezultat al celor mai noi tehnologii din industria cosmetica, o afacere intr-o echipa puternica si cu un important potential de castig.

 

sursa: Art Impres Ro Agency

taguri: Essence

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!