Cercetarile Vichy descopera o noua formula antirid

18 aprilie 2011

Laboratoarele Vichy au descoperit dupa 10 ani de cercetare ca Sursa Dermului este cel mai activ si important strat al pielii deoarece sub impulsul sau sunt create noi celule, noi fibre si noi schimburi vitale peste tot in piele.

Un zahar care se gaseste natural in anumite plante braziliene, ramnoza, este capabil sa reactiveze Sursa Dermului, avand o puternica actiune antirid.

Ramnoza a fost testata pentru proprietatile sale farmacologice pe celule dermice (fibroblaste). S-a demonstrat astfel un efect stimulator asupra diferitelor activitati biologice, inclusiv multiplicarea Si protejarea acestor celule. Efectele biologice par sa fie induse de un mecanism natural de animatie/magnet.

De fapt, studiile privind biologia celulelor pielii au demonstrat existenta unor receptori specifici pe suprafata fibroblastelor. AceSti receptori sunt numiti lectine. Atunci cnd un ingredient activ este recunoscut de o lectina, el adera direct Si foarte precis la aceasta ca un magnet. Un tip specific de lectina descoperit pe suprafata fibroblastei este acum Stiut ca recunoaSte Ramnoza, ceea ce permite sa tinteasca n mod special acest tip de celule.

Noua formula Liftactiv, cu tehnologie Sursa Dermului, bazata pe Ramnoza, are o puternica actiune antirid pe cele 5 tipuri principale de riduri de pe fata si gat (cu pana la 20%) si genereaza dupa o luna efect lifting de durata in 85% din cazuri. Noul LIFTACTIV SURSA DERMULUI este disponibil in farmacii din aprilie 2011.
 

taguri: vichy, ten, ramnoza

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!