Silk Perfect - fondul de ten cu efect de matase

10 octombrie 2005

Silk Perfect -  fondul de ten  cu efect de matase

     Imagineaza-ti un fond de ten cu acelasi efect ca cel al dresurilor de matase pentru picioarele tale. Un fond de ten care-ti lasa pielea matasoasa, perfect neteda. Acum nu mai este doar un vis pentru ca Astor a creat SILK PERFECT: fondul de ten care-ti aduce o acoperire de matase, catifelata care dureaza intreaga zi.

     SILK PERFECT contine pudra cu efect de matase si un complex special de ingrijire a tenului care se transforma din crema in pudra la contactul cu pielea. Efectul este sezational: pielea devine matasoasa si catifelata. Micile imperfectiuni ale tenului, urmele de oboseala, porii devin probleme rezolvate. Tenul capata un aspect impecabil cu efect de durata. Mai mult, pielea poate sa respire in voie, efectul obisnuit de masca fiind inlaturat. Nu vei simti ca porti SILK PERFECT, dar rezultatul va fi cu siguranta observat: drumul spre frumusete este fin ca matasea.

     Un astfel de fond de ten nu ar putea fi lipicios sau uleios. Textura cremoasa este supusa unei transformari la contactul cu pielea, devenind o pudra fina ca matasea. Hraneste si netezeste tenul datorita agentilor puternici de hidratare.

     Noul SILK PERFECT se prezinta intr-un ambalaj al carui tub este la fel de fin si neted ca si senzatia matasoasa lasata la aplicare. Culoarea capacului se inscrie in linia ambalajului, cu un design special pentru o aplicare la fel de placuta si senzuala ca si rezultatul.

     Noul SILK PERFECT nu contine ulei, este testat dermatologic, fiind disponibil in mai multe nuante, la un pret de 30 RON.

sursa: 2ActivePR

taguri: fond de ten, silk perfect, matase, astor, machiaj, fard

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!