Un parfum captivant care iti va face viata fermecatoare - Enchanting

29 august 2006 | Autor: Ruxandra Bitu

Un parfum captivant care iti va face viata fermecatoare - Enchanting

     "Vreau ca fiecare femeie sa constientizeze abilitatea sa de a aduce lumina intr-o camera, de a-si imbogati fiecare minut al vietii cu fantezie, incredere si splendoare", este de parere Celine Dion facand referire la noul ei parfum. "Enchanting surprinde acel moment magic in care o femeie se simte cea mai frumoasa si cand totul este posibil."

     In melodiile si in concertele sale, Celine Dion defineste esenta de a fi femeie. Ea exprima dragoste, tandrete, bucurie si exuberanta. Cu noul parfum Enchanting, Celine Dion surprinde placerea femeii de a se simti in mod constient senzuala, irezistibila si de a fi femeia care ii poate vraji pe toti cei din jur. Parfumul exprima esenta feminitatii, acea stralucire venita din interior.

     Enchanting exprima abilitatea fiecarei femei de a fascina. Un buchet sofisticat de flori albe, care se face remarcat prin notele de varf ale florilor de osmanthus, ale fructelor de padure si ciclamenului, in timp ce elementele de mijloc sunt dezvaluite de parfumul magic al orhideelor, al gardeniei si al freziilor proaspete. Ambra translucida, lemnul de santal si bogatele note ale boabelor de tonka imbraca femeia intr-un voal senzual. Cel mai recent parfum al lui Celine Dion poarta promisiunea unei posibilitati.

     Sticla Enchanting, inalta si eleganta, reprezinta trena unei rochii lungi de seara, care se revarsa in falduri. Forma sa evoca acele seri magice, cand femeile se simt frumoase si pline de farmec. Cutia parfumului, realizata dintr-un carton stilat si decorata cu brocard auriu, creaza impresia unui amurg dramatic, inceputul unei seri fermecatoare, pline de muzica si romantism.

     In fotografia realizata de Michael Thompson, Celine Dion transmite senzualitatea si increderea caracteristice unei femei implinite - este imbracata intr-o rochie de seara si poarta pe deget un inel cu ametist creat de Howard Stern. Ales pentru caracteristicile sale mistice, ametistul inspira energie pozitiva celui care il poarta. O femeie invaluita intr-un parfum sublim, viata sa iluminata de viul sentiment al frumusetii. Farmecul ei definit de o aura cu adevarat Fermecatoare (Enchanting).

sursa: 2activePR

taguri: parfum, Enchanting, Celine Dion

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!