No Mas Vello

13 decembrie 2010 | Autor: Simona Prisacariu

No Mas Vello

No mas vello este singurul concept de infrumusetare cu pret unic pentru epilare si intinerire faciala cu IPL. La prima vizita vei primi un chestionar pentru evaluare. Acesta va determina tratamentul adecvat in functie de tipul si culoarea pielii, adancimea si grosimea parului. Ulterior, vei fi supusa unui test de toleranta. Aceste etape odata incheiate, tratamentul cu lumina intens pulsata poate lua startul.

Procedura este garantata pentru majoritatea tipurilor de piele. Ea functioneaza dupa urmatorul principiu: lumina aplicata pe piele este transformata in caldura, incalzeste firul de par la o anumita temperatura, distrugandu-i celulele germinale. In cazul intineririi faciale, caldura ajuta la reconstruirea naturala a fibrelor de colagen si elastina, alterate din cauza expunerii la soare, varstei, activitati hormonale, etc.
No Mas Vello ocupa primul loc in topul locatiilor de fotoepilare si fotorejuvenare din Europa. Indiferent de zona epilata, costul este acelasi – 30 euro/124 lei/ sedinta.

Iar vestea cea buna este ca No Mas Vello deschide noi centre! Un nou centru s-a deschis in Timisoara si alte trei  vor fi inaugurate in Bucuresti (Afi Palace Cotroceni, Unirii, Titulescu). Noile locatii sunt primele francize ale brandului.
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: no mas vello, epilare definitiva

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!