Coquette Beauty Clinique, numarul 1 in epilare definitiva in Romania, vine mai aproape de clientele sale din Constanta,Tulcea, Braila, Galati

23 iulie 2008 | Autor: Coquette Beauty Clinique

Coquette Beauty Clinique, numarul 1 in epilare definitiva in Romania, vine mai aproape de clientele sale din Constanta,Tulcea, Braila, Galati

     Epilarea - indepartarea parului corporal si facial, a intrat intr-o faza revolutionara prin aparitia tehnologiei laser si a luminii intense pulsate, in urma cu doar 10 ani.
     In anul 2007, Asociatia Americana pentru Chirurgie Plastica Estetica a anuntat ca au fost inregistrate in Statele Unite 1.448.716 proceduri de epilare definitiva. In anul 1998, numarul de proceduri de epilare definitiva in USA era de 109.544. Asadar, in 10 ani cresterea in numarul anual de proceduri de epilare definitiva a fost de 1300%! In acesti 10 ani in care este pastrata statistica procedurilor, pe teritoriul Statelor Unite au fost inregistrate 9.460.330 tratamente de epilare definitiva!

     Din anul 2003, in Romania se schimba regulile jocului in epilare : Coquette Beauty Clinique deschide prima clinica in Bucuresti pentru toate cele si toti cei care isi doresc sa expuna o piele fina si lipsita de fire de par fara a fi nevoiti sa se rada zilnic sau sa isi smulga lunar sau chiar mai des parul de pe corp si fata cu ceara sau aparat electric. Si acestea la preturi care sa transforme acest procedeu intr-un demers estetic firesc, fara a avea dimensiunea de lux!
     COQUETTE Beauty Clinique si-a asumat de la inceput statutul de clinica monospecializata in tratamentul de epilare definitiva si de promotor si educator al acestui tratament printr-o comunicare asidua si concertata in toate mediile. Comunicand in permanenta cu toti cei interesati de epilare in mod deschis, fara inhibitii, false pudori si cu sinceritate, clinica Coquette s-a impus imediat ca etalonul de excelenta in realizarea tratamentului de epilare definitiva, fiind considerata atat in mediile medicale, cat si cele non-medicale, expertul in epilare.
     Dedicandu-si toata atentia, resursele si expertiza medicala tratamentului de epilare defintiva, clinica COQUETTE transforma practica cosmetica conventionala de epilare in noul standard, cel al epilarii definitive, aceasta fiind solutia cea mai eleganta, moderna si eficienta. Coquette a investit masiv in dezvoltarea acestui domeniu cu scopul de a aseza practica medico-estetica din tara noastra in linie cu tarile dezvoltate ale lumii, in care epilarea definitiva este al treilea cel mai popular tratament medico- estetic.
     Clinica COQUETTE a creat in Romania un curent de opinie favorabil epilarii definitive si astfel a generat chiar piata de epilare definitiva : astazi nici un salon de infrumusetare care se respecta nu isi mai permite sa nu ofere si acest tip de serviciu, pe care din ce in ce mai multe cliente il solicita.
     Reamintim ca epilarea definitiva este eliminarea parului dintr-o anumita zona, cu caracter definitiv si partial, procentul maximum de atins fiind de circa 90%.

     “Am mentinut constante de-a lungul timpului atat calitatea tratamentelor de epilare definitiva, cat si preturile acestor tratamente, dovedind stabilitate si respect pentru pacientii nostri prezenti si viitori.
     In cei 5 ani de cand am am infiintat prima clinica in Bucuresti, am reusit sa generam un mare interes pentru epilarea definitiva, sa initiem si incheiem cu succes un mare numar de tratamente la un mare numar de paciente si pacienti - insumand zeci de metri patrati de piele eliberata fire de par, redand pacientilor nostri privilegiul de a se bucura de corpul si fata lor.
     Experienta indelungata si extinsa pe multe cazuri de pacienti tratati ne permite sa evaluam si controlam cu cea mai mare acuratete posibila procesul de epilare definitiva.
     Suntem singura clinica specializata din tara in epilare definitiva datorita monospecializarii noastre, care ne permite sa ne dedicam si concentram asupra servirii in cele mai bune conditii a pacientilor nostri. Prestigiul de care ne bucuram ne onoreaza si suntem constienti ca pozitia noastra de lider in domeniul epilarii definitive - procedeu al carui nume este sinonim cu numele COQUETTE - ne solicita sa ne mentinem in permanenta la un inalt standard.”, spune dr Andreea Iftimie, manager medical si unul din partenerii clinicii.

     “Ne adresam atat persoanelor care isi epileaza parul din ratiuni cosmetice, pentru a-si putea utiliza cea mai pretioasa resursa – timpul, in moduri cat mai placute, cat si celor care au nevoie sa indeparteze parul din ratiuni terapeutice-foliculita, fire de par crescute sub piele, precum si hipertricoza sau hirsutism. Suntem prezenti la cele mai prestigioase congrese internationale in dermatologie si laser in medicina, imbogatindu-ne astfel continuu cunostiintele teoretice si practice. Avem experienta internationala de peste 10 ani, utilizam mai multe tipuri sisteme cu lumina intensa pulsata si platforme laser de la producatorul numarul 1 mondial in aparatura cu lumina terapuetica, Lumenis. In acest fel, putem tratata mai multe categorii de pacienti, ce imbina tipuri variate de par si piele si zone diferite ale corpului. In plus, paleta bogata de tehnologii si echipamentele performante de care dispune clinica permite tratarea pacientilor in evolutia fazelor pe care le parcurge firul de par in cei aproximativ 2 ani in care se realizeaza tratamentul.”, ne declara dr Stefan Neagu Sadoveanu, partener in Coquette Beuty Clinique.

     Dupa Cluj, oras in care clinica COQUETTE a deschis a doua clinica in septembrie 2005, pentru a fi mai aproape de clientii sai din nord-vestul tarii, urmeaza acum in iulie 2008 extinderea catre est, prin aducerea tratamentelor de epilare definitiva in Constanta.
     Incepand cu 20 iulie, singura clinica specializata in epilare definitiva de la noi din tara, isi arunca ancora la malul marii, sediul sau fiind situat intr-o vila superba situata la 50 de metri de malul marii si 100 metri de centrul istoric. Aceleasi echipamente performante, aceleasi tehnologii IPL si laser realizate de cei mai cunoscuti producatori din lume, terapeute medici sau fiziokinetoterapeuti pregatite riguros, Coquette le pune la dispozitie pentru realizarea tratamentelor cu cele mai bune rezultate posibile.

sursa: Coquette Beauty Clinique

taguri: Coquette, epilare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!