Epilarea definitiva e la indemana oricui

28 martie 2007

Epilarea definitiva e la indemana oricui
copyright: Go Skin

     Mai mult decit o tendinta, epilarea definitiva este o solutie. La limita dintre medicina si dermatocosmetica, laserul IPL (lumina pulsata) de epilare definitiva este etalonul esteticii europene actuale. Te-ai gindit cum ar fi sa renunti la crema depilatoare, sa uiti senzatia de ceara fierbinte pe piele, eritem permanent inestetic si sa ai in casa doar aparatele de ras ale prietenului tau? Te gindesti ca asta ar insemna sa nu mai poti iesi in lume, nu? Ei nu e chiar asa. Exista si o solutie definitiva pentru inlaturarea parului nedorit, iar in ultimii ani epilarea cu ajutorul laserului a devenit accesibila oricui, rezultatele fiind umitoare. Acum ai acces la o tehnologie de ultima ora putind sa te aliniezi la tot ce este mai nou in estetica.

     GoSkin este un centru nou si modern, plasat in centrul capitalei, chiar linga Piata Amzei, care iti ofera confortul calitatii serviciilor, aparatura performanta si o echipa de specialisti care garanteaza succesul oricarui tratament.

     De ce sa veniti la Go Skin?

     GoSkin este singurul institut din Romania cu servicii eficiente si garantate de epilare definitiva asistata, faciala si corporala. Folosind ultima tehnologie de epilare definitiva prin lumina pulsata cu ajutorul aparatului de laser Flash 1 Plus IPL-GP, raza de actiune a aparatului este considerabil mai mare fata de celelalte aparate folosite in Romania, ajungand pana la 50x25 mm. Aceasta imbunatateste semnificativ viteza si siguranta tratamentului.

     Echipa de profesionisti din domeniul IPL (Intense Pulsed Light) formata din doctori si operatori de epilare definitiva va elimina ceea ce este sau poate deveni obsesie pentru noi – "parul nedorit".
     Numarul de sedinte necesar pentru fiecare este determinat stiintific (intre 4 facial si 6 corporal). Eficienta tratamentului poate fi influentata de caracteristicile fiecarei persoane (metabolism, nivel hormonal, tipul firului de par, numar foliculi pilos). Datorita acestor factori, determinam stiintific si morfologic numarul de sedinte de epilare necesare. De asemenea, este indicata, anual, cate o vizita pentru definitivarea tratamentului. Tratamentul are actiune pe o durata de 6 ani.

     Stim despre ciclul pilos ca are 3 faze: 1. anagena (crestere), 2. catagena (involutie), 3. telogena (latenta). Sedintele repetative se fac pentru ca pe o zona, ciclul pilos are numai un procent de fire in faza optima pentru laser: in faza anagena. Deci firele tratate in faza optima nu mai apar chiar de la prima sedinta, modificindu-se semnificativ si aspectul, grosimea si morfologia firului de par. Aveti la dispozitie laserul de ultima tehnologie si cea mai moderna metoda de tratament, precum si garantia integrala a epilarii definitive, care se poate realiza pe orice suprafata a corpului.

     Tratamentul este contraindicat in anumite cazuri: pacienti bronzati; intoxicatia cu p caroteni; aplicatii cu topice autobronzante; parul alb. Exista si contraindicatii relative: graviditate; administrarea unor medicamente fotosensibilizante (antibiotice, antidepresive, anxiolitice, antiinflamatorii); nevi numerosi care vor fi protejati; boli fotosensibile: lupus eritematos ce contraindica folosirea luminii pulsatile; tatuaje negre sau albastre.

     GO BEAUTIFULL

     Ca rezultate imediate trebuie mentionate eritemul, edemul penpapilar, caldura.
     Pentru a afla mai multe despre cum va poate ajuta laserul sa scapati de parul nedorit de pe orice suprafata a corpului, va invitam la sediul nostru pentru o sedinta de tratament GoSkin:

     Str. Mendeleev nr. 3, Bucuresti
     Tel/Fax: 314.63.28
     Mobil: 0722.240.577
     E-mail: office@goskin.ro
     Web: http://www.goskin.ro

sursa: Go Skin

taguri: go skin, laser, tratamente, epilare definitiva

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!