Pui muntenesc cu sos

21 noiembrie 2010

Pui muntenesc cu sos

Ingrediente:
•4 bucăţi pulpe pui
•3 linguri bulion sau 4 roşii
•250 mililitri ulei
•3 căţei usturoi
•foi dafin
•sare
•cimbru

Mod de preparare:
  Se pune uleiul într-o cratiţă, apoi se adaugă pulpele de pui spălate şi puţină apă, astfel încât să fiarbă înăbuşit 20-25 de minute
După acest timp, se adaugă bulionul (sau roşiile tăiate mărunt).
Se fierbe la foc mic încă 10 minute, apoi se adaugă usturoiul pisat, sarea, cimbrul şi foaia de dafin.Se mai fierbe 5 minute. Se serveşte cu mămăliguţă.

sursa: delicatesa.ro

taguri: pui muntenesc, usturoi, bulion, dafin

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!