Jessica Simpson si-a luat antrenor de fitness

19 februarie 2011

Jessica Simpson si-a luat antrenor de fitness

Cantareata Jessica Simpson si-a angajat cel mai cunoscut antrenor de fitness al celebritatilor, pe Tracy Anderson, pentru a o ajuta sa fie intr-o forma maxima la nunta. Ea se va casatori in toamna acestui an cu logodnicul ei, Eric Johnson si isi pune toate sperantele in exercitiile fizice, pentru a arata superb.

Jessica a avut parte in ultimii ani de fluctuatii in greutate si s-a straduit din rasputeri sa-si reintre in forma, practicand chiar box si tinand un regim strict. Acest effort insa nu a dat rezultatele scontate, in 2009 cantareata si-a etalat formele generoase in public si a fost criticata in presa pentru ca nu ia masuri in acest sens.
Antrenamentul cu Tracy Anderson are rezultate vizibile, Jessica a dat jos deja kilogramele in plus iar acum lucreaza pentru a-si recapata si tonusul muscular. Tracy Anderson este recunoscuta printre celebritatile de la Hollywood, datorita antrenamentelor cu Madonna, Nicole Richie si Gwyneth Paltrow, aceasta din urma frapand prin silueta pe care a afisat-o la scurt timp dupa nastere.
 

taguri: Jessica Simpson, fitness

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!