Look Hot Every Day!

30 martie 2008 | Autor: Ruxandra Bîtu

Look Hot Every Day!

     Fiecare femeie are o perspectiva proprie asupra modei. Fiecare femeie comunica diferit prin hainele pe care le poarta. Însa toate femeile îsi doresc sa se bucure de acele haine pretioase care le fac sa iasa în evidenta în orice moment, chiar daca acestea sunt si cel mai dificil de întretinut. Daca exista un anumit articol vestimentar în garderoba ta care te face sa arati extraordinar, trebuie sa îl poti purta oricând doresti. Datorita gamei Philips de îngrijire a hainelor, nu mai esti nevoita sa renunti la rochia ta favorita din matase sau la camasa de in care refuza sa se lase calcata. Le poti purta oricând simti ca acele haine te vor face sa fii o “aparitie”.

     Philips pune accent pe individualitatea ta, te ajuta sa arati incredibil si sa îti etalezi stilul unic zi de zi. Philips îti ofera libertatea de a te bucura de întreaga ta garderoba. Philips întelege elementele care intra în compozitia hainelor tale, de la materiale, cusaturi, fermoare, nasturi, tivuri pâna la tiparul si croiala hainelor. În functie de aceste elemente, Philips a dezvoltat tehnologia care îti permite sa îti ingrijesti hainele fara pic de efort.

     De exemplu, Philips stie ca unele dintre cele mai placute si admirate materiale sunt si cel mai greu de calcat. De aceea, a inventat sistemul Ionic DeepSteam care creaza particule de abur cu 50% mai mici ce patrund adânc în tesaturile rezistente, cum sunt bumbacul sau pânza. Indiferent de ce material sau croiala ai alege, cu noile fiare de calcat Azur Ionic cu sistemul “Ionic DeepSteam” hainele tale vor arata impecabil de fiecare data, iar tu poti alege oricând orice articol de îmbracaminte din garderoba ta.

     Aceasta este promisiunea Philips – îti vei putea calca usor si rapid chiar si cele mai delicate haine, pentru ca Philips întelege de ce au nevoie hainele tale pentru ca tu sa le poti pune în valoare.

     Indiferent de cât de mult îti place sa calci hainele, indiferent de cât de mare este garderoba ta, în primul rând trebuie sa tii cont de materialele din care sunt create hainele tale. Prima regula este sa folosesti temperatura potrivita pentru fiecare tip de material în parte! Philips îti spune cum poti calca materiale dificile cu minum de efort.

---galerie---

     Bumbac si denim
Aceste materiale dificil de purtat pot fi calcate la temperaturi ridicate folosind si jetul de abur. Daca articolele de îmbracaminte sunt închise la culoare, se vor calca pe dos pentru a evita urmele lucioase.

     Pânza
Pânza este prin definitie un material greu de calcat. Pentru a obtine cele mai bune si mai rapide rezultate, calca materilalul cât timp este umed folosind un fier de calcat cu jet de abur fierbinte. Pânza închisa la culoare se calca pe dos.

     Lâna
O temperatura medie si un jet de abur redus sunt indicate pentru hainele din lâna. Nu calca pe lungimea materialului – astfel vei largi materialul si îsi va pierde forma. Cea mai buna solutie este ca lâna sa fie calcata prin presare.

     Materiale delicate
Matasea, catifeaua, pielea sintetica sau materialele din fibre acrilice necesita o atentie deosebita si întotdeauna vor fi calcate pe dos. Poti începe sa le calci la o temperatura joasa; daca nu este suficient de puternica, mareste putin temperatura, dar foloseste o tesatura umeda de bumbac între fierul de calcat si articolul de îmbracaminte.

     O garderoba ordonata

     Philips îti spune cum îti poti aranja hainele în cel mai simplu si util mod cu putinta. Întotdeauna un obiect de vestimentatie va fi calcat înainte de a fi pus pe umeras sau împaturit. Nu folosi niciodata umerase din sârma! Arunca umerasele pe care le primesti de la firmele de curatatorie. Foloseste numai umerase din lemn, cele care ajuta hainele sa îsi pastreze forma. Foloseste umerase de acelasi tip pentru întreaga ta garderoba – astfel vei avea mai mult spatiu si totul va fi mai ordonat. Închide fermoarele sau nasturii hainelor când le aranjezi pe umeras – numai asa îsi vor pastra forma. Puloverele nu se agata pe umeras! – sunt mult prea grele, iar umerii se vor deforma. Împatureste-le si asaza-le pe raft sau în sertar. Daca rochiile sau bluzele au atasate snurulete speciale de agatat pe umeras, ele au rolul de a împiedica respectiva bluza/rochie sa alunece de pe umeras. Foloseste-le cu încredere! Jeansii pot fi împaturiti si pusi în sertar, însa celelalte perechi de pantaloni trebuie puse pe umerase speciale. Foloseste sertare cu separatoare pentru a pastra în ordine lenjeria, ciorapii, esarfele sau cravatele.

sursa: Mmd România

taguri: phillips, imbracaminte, calcat

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!