Reginele frumusetii fac ani de scoala in regim de armata

16 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Reginele frumusetii fac ani de scoala in regim de armata

     Desigur, sunt si adolescente care se inscriu la astfel de cursuri mai tirziu, in jurul virstei de 16 – 17 ani, insa nimeni nu le garanteaza ca efortul depus va da roade. Acestea sunt supuse la diete cu salate si fructe, fiind nevoite sa dea jos kilogramele in plus, altfel nici nu se pune problema sa fie admise in programul intensiv de pregatire pentru concursurile de frumusete.

     La 17 ani fetele deja ridica greutati la sala de forta, pentru a-si mentine tonusul muscular. Miss Belize, Andrea Elrington, declara ca fetele care provin din tari care cultiva aceste concursuri de frumusete si care au o adevarata industrie pentru formarea de miss–uri au un avantaj net, inca din start, chiar in fata unor concurente a caror frumusete este naturala.“ Nu consider ca celelalt concurente din alte tari sunt mai putin frumoase, dimpotriva, sunt fete de o frumusete uluitoare, insa nu sunt pregatite din timp pentru concursuri de o asa anvergura.“

     Miss Jamaica, Racquel Wright, se considera pregatita pentru Miss Universe 2005. Ea spune ca a urmat un program special de pregatire, timp de 2 ani, iar dupa cistigarea, pe 17 aprilie, a titlului national, a intrat intr-un regim intensiv de antrenament. A urmat un curs de voce, unul de realizare a discursului, unul de etalare a atuurilor fizice si unul de cultura generala.

     Dupa toate acestea incepe alergatura dupa costumul de baie si tinuta de seara potrivite cu silueta candidatei. In SUA se pune un mare accent si pe pregatirea pentru interviuri, intrucit, inainte de seara de gala, fetele sunt descusute de multimea de ziaristi prezenti la fata locului, din numeroase tari. Iar aceste interviuri, chiar daca nu este o chestiune oficiala, cintaresc in ochii juriului, la decizia finala.

     Asadar, in spatele fetelor frumoase pe care le vedem zimbind la televizor, se afla ani intregi de munca sustinuta, de effort, atit din partea lor, cit si a familiei si a profesorilor care le pregatesc. Din pacate, in Romania nu exista astfel de scoli, iar mersul la sala si cele citeva ore de mers pe podium ale fetei care cistiga Miss Romania nu pot concura cu anii sau lunile de specializare ale Miss Venezuela sau Miss India, de exemplu. Pina la urma frumusetea nu este, intr-adevar, de ajuns, pentru a fi regina lumii, nu-I asa? Nu ratati show-ul de anul acesta, care va avea loc pe 30 mai, in Thailanda, la Bangkok!

<12

sursa: beautycenter.ro

taguri: frumusete, modeling, regim

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!