Pure Brilliance by Celine Dion

27 decembrie 2010 | Autor: Simona Prisacariu

Pure Brilliance by Celine Dion

Creat pentru a reflecta naturaletea si splendoarea pe care le inspira cantareata, Pure Brilliance este destinat femeilor pasionate de viata. Parfumul marcheaza o noua colaborare intre Celine Dion si Coty Inc, actiunile anterioare inregistrand vanzari de top pe intreg globul de peste 850 milioane dolari. 

Pure Brilliance este un parfum floral-fructat care se deschide cu o combinatie spumoasa de pere, mere, frunze verzi si frezii. Notele de mijloc surprind farmecul feminin al artistei cu arome de caprifoi si lacramioara, in timp ce notele de baza ii confera eleganta si sofisticare. Asemeni vocii cantaretei, mireasma este incantatoare. De la inceput pana la sfarsit, Pure Brilliance reflecta in fiecare nota o parte din personalitatea si talentul artistei: stralucire, efervescenta, senzualitate si dragoste de viata.

Sticluta lui Pure Brilliance are forma unei bijuterii cu smarald. Fatetele sticlei  sunt imbinate parca pentru a forma un panou reflectorizant, care creeaza impresia de stralucire. Accentuat cu un guler auriu si nuante de ametist, capacul sugereaza lux si modernitate.
Cutia este in tonuri de ametist, iar in centru un diamant creeaza o adevarata explozie de stralucire.

Apa de toaleta 15ml    62.38 RON
Apa de toaleta 30ml    97.89 RON
Apa de toaleta 50ml    122.21 RON
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: parfum, apa de toaleta, celine dion, Pure Brilliance

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!