Miss Universe Romania pleaca in caravana!

29 aprilie 2010

Miss Universe Romania pleaca in caravana!

Echipa Miss Universe Romania va organiza preselectii locale in Constanta, Brasov, Timisoara, Piatra Neamt, Craiova si Cluj – Napoca, acordandu-le astfel o sansa tuturor tinerelor care se încadrează în cerinţele concursului „Miss Universe România 2010”.

Constănţencele sunt aşteptate la Tomis Mall, pe 1 mai între orele 12.00 – 20.00 şi pe 2 mai, între orele 12.00 – 18.00. Concurentele vor beneficia de servicii de machiaj şi coafura, şedinţe foto profesionale şi vor trebui să facă faţă unui interviu de personalitate.

Candidatele trebuie sa dea dovada unei bune moralitati, sa fie inteligente, frumoase, cu o conditie fizica exceptionala, sa aiba stil personal bine definit, sa fie carismatice, si cu tarie de caracter. Sa fie intruchiparea femeii timpului nostru, capabile sa-si asume succesul cu gratie si sa poata face fata presiunii succesului de a fi detinatoarea unui titlu international.

Toate tinerele ce au implinit varsta de 18 ani pana la data de 1 februarie a acestui an si care indeplinesc toate criteriile impuse de regulamentul oficial, se pot inregistra pentru preselectiile locale pe site-ul oficial www.MissUniverseRomania.com.

Din juriul selecţiilor zonale vor face parte: Giani Portman – scouter internaţional, Iulia Elena Verdeş – reprezentanta României la Miss Universe® 1998, Bianca Elena Constantin – Miss Universe® Romania 2009, Georgeta Filip – 1st Runner up la Miss Universe® Romania 2009, Maria Liana Timiş – Miss Fotogenie la Miss Universe® Romania 2009, Luminiţa Iordănescu – regizor, Valentina Ionescu – prezentator şi producător TVR, Mike Costache – Preşedinte Miss Universe® Romania.

Parteneri ai acestui eveniment sunt Tomis Mall, Ibis, Art Implant, Constanta TV, Radio Constanta, Radio Vacanta, Ziua de Constanta, Observator de Constanta, Cuget Liber, comunicatedepresa.ro si sentimente.ro.

Semifinala competiţiei se va desfăşura la Bucureşti în perioada 25 – 27 iunie 2010, iar concurentele admise în urma preselecţiilor zonale, vor fi anunţate telefonic şi prin e-mail. În finală vor fi admise 30 de concurente din toate zonele ţării, în funcţie de puctajul obţinut în urma semifinalei.

Finala concursului Miss Universe Romania 2010 se va desfăşura sub forma unui spectacol de gală şi va fi transmis în direct de postul TVR 1 si TVR International, pe data de 9 iulie 2010. Miss Universe este un concurs de frumusete, anual, organizat de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996 si in parteneriat cu NBC din 2003 cand au castigat drepturile de difuzare.

Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oara in anul 1955 si a devenit unul dintre cele mai populare si mediatizate competitii de frumusete, din lume. In prezent titlul Miss Universe este detinut de Stefania Fernandez, din Venezuela.

taguri: miss universe, concurs, frumusete, fete

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!