Frumusetea = sanatate, echilibru si gindire pozitiva

23 septembrie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Frumusetea =  sanatate, echilibru si gindire pozitiva

     Zicala cum ca frumusetea ar veni din interior poate parea, la o prima vedere, un gind bun adresat femeilor nemultumite de aspectul lor exterior. Nu este insa deloc asa!
     De altfel femei frumoase sunt pe toate drumurile, dar putine dintre ele poseda acea frumusete care ti se intipareste in minte si in suflet. Cele mai multe stiu exact ce sa ascunda cu fond de ten si cum sa aleaga culorile care sa le puna in valoare tenul. Seara insa, demachiate, dupa o zi obositoare, mai ca nu le mai recunosti.

 

     Exista insa si femei a caror frumusete este naturala. Este genul de frumusete care rezista in timp si care face ca acea femeie sa fie placuta de toata lumea, nu fiindca arata bine, ci fiindca “are acel ceva”. Secretul? Frumusetea interioara, care e un melanj intre echilibrul emotional, gindurile pozitive, mentalul sanatos si sanatatea organismului.

     Pielea, ochii si dintii unui om vorbesc despre starea lui de sanatate. Un organism neglijat, caruia ii lipsesc calciul, vitaminele, ca urmare a unui regim defectuos, va trage semnale de alarma. Parul va deveni tern, pielea lipsita de prospetime, ochii vor parea obositi. Daca dantura nu este ingrijita corespunzator zimbetul va atrage priviri, dar nu priviri admirative, dimpotriva! Toti specialistii in domeniu sunt de acord ca gura, in ansamblul ei (buzele, dintii) este atuul oricarei femei si are rolul determinant in formarea unei prime impresii asupra unei persoane. Un zimbet poate lumina si infrumuseta fata cuiva, dupa cum o poate si uriti, daca dintii sunt neingrijiti.

12>

sursa: beautycenter.ro

taguri: frumusete, sanatate, echilibru

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!