Frumusetea = sanatate, echilibru si gindire pozitiva

23 septembrie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Frumusetea = sanatate, echilibru si gindire pozitiva

     Asadar, iata etapele pe care ar trebui sa le urmezi pentru a obtine acel gen de frumusete irezistibila.

 1. du-te la un stomatolog, trateaza tot ce este netratat in gura ta si apoi spala-te regulat pe dinti cu o pasta cu efect de albire. Rezultatele apar dupa 2-3 luni.
 2. fa-ti un control medical, vezi ce ii lipseste corpului tau si fie urmeaza un tratament, fie ajusteaza-ti regimul alimentar in functie de aceste carente.
 3. fa miscare. Chiar daca asta inseamna doar mers pe jos, jumatate de ora pe zi.
 4. fa-ti timp, un sfert de ora cel putin, in fiecare zi, pentru tine. Fa ceea ce te relaxeaza mai mult, dupa o zi de lucru, orice care te face sa te simti bine in pielea ta.
 5. fa-ti planuri. Gindeste-te ce vrei sa faci miine, saptamina viitoare, luna viitoare. Fixeaza-ti insa tinte clare si nu imposibil de atins ( cum ar fi “sa slabesc 3 kg pina poimiine).
 6. analizeaza-ti viata din punct de vedere profesional si personal. Poate nu intotdeauna avem o viata implinita pe ambele planuri, insa macar unul dintre ele trebuie sa mearga bine, asa ca axeaza-te pe el si bucura-te de fiecare realizare pe care o ai.
 7. nu iti pierde timpul cu oameni care nu merita. Chiar daca ajungi sa iti numeri prietenii pe degetele de la o mina, fii sigura ca pe acei prieteni te poti baza si discuta cu ei de cite ori ai ocazia. In rest, planifica-ti timpul pentru tine.
 8. gindeste pozitiv. Sunt zile faste si zile nefaste. In zilele nefaste fa-ti planuri. In zilele faste pune planurile in aplicare. Gindurile negative persistente actioneaza asupra trasaturilor fetei, deci nu-I de mirare daca dupa o vreme o sa vezi ca pe frunte a mai aparut un rid, sau colturile gurii nu mai sunt ridicate.
 9. inainte de culcare inchide ochii si imagineaza-ti ca imaginea ta s-a imbunatatit vizibil. Incearca sa vizualizezi, cu ochii mintii, ceea ce iti doresti sa fii. Daca ai luat in greutate vizualizeaza-te supla si repeta-ti ca esti sigura ca vei redeveni astfel. Daca iti spui in fiecare zi “ nu reusesc sa slabesc” nici nu vei reusi curind, indiferent ce diete vei urma. Fa exercitii acasa, atit cit poti si imagineaza-ti ca fiecare miscare in plus mai arde un gram de grasime. Nu te urca pe cintar prea curind. O sa constati singura diferenta, probind o pereche de jeans.
 10. cauta-ti un loc de munca adecvat personalitatii tale. gaseste armonia in ceea ce faci zi de zi, in relatiile cu ceilalti, in locul unde lucrezi si mai ales in casa unde locuiesti. Astfel atit emotionalul cit si mentalul tau vor fi in echilibru, iar fizicul va reactiona in consecinta.

 

<12

sursa: beautycenter.ro

taguri: frumusete, sanatate, echilibru

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!