Cum sa nimeresti cadoul potrivit?

08 decembrie 2010 | Autor: Meda

Cum sa nimeresti cadoul potrivit?

Decembrie e una din lunile “acelea”. Lunile in care magazinele gem de lume, patronii magazinelor gem de placerea cresterii vinzarilor, iar noi, cei care ne lasam salariile la casa, gemem de la atita perpeleala prin care trecem in cautarea cadoului potrivit pentru cei apropiati. Cel mai greu insa e sa nimeresti cadoul pentru persoana iubita. Ce variante ai?

- Daca ne da mina (adica avem macar un Craciun impreuna, la activ) intrebam direct: ce vrei de Craciun??
Si atunci e relativ simplu, in caz ca avem norocul ca celalalt sa stie ce vrea. De multe ori insa auzim deja celebrul “ nu cheltui, nu-mi trebuie nimic, stai linistita!”. Sau si mai rau: “nu stiu, nu m-am gindit la asta”. Si atunci incepi sa-l urmaresti, sa vezi ce-i lipseste, ce-si doreste..si speri ca nu isi va cumpara la rindul lui acel lucru, mai ales dupa ce l-ai achizitionat tu. Dar chiar si in astfel de situatii, nu ai certitudinea ca nu-si dorea altceva mai mult. Nu?

- Daca nu ne da mina sa-l intrebam direct si suntem si la inceputul relatiei, incepem sa ne intrebam prietenele: “auzi, tu ce ii iei lui Gigi al tau? Da-mi si mie o idée!” Si prietena sta, se gindeste la tine, se gindeste la iubitul tau… si intr-un final iti spune ce i-a cumparat ea iubitului ei, acum un an. “Si i-a placut?” “Daaa!”
In momentul asta ai doua optuni: o crezi pe cuvint si cauti ceva asemanator. Sau mai ceri si alte sfaturi si intr-un final tot nu reusesti sa te decizi.

Oricare din aceste variante are mari sanse sa dea gres. Fiindca barbatii sunt niste fiinte ciudate (in viziunea noastra, a femeilor) pentru ca:
- unora nu le plac puloverele cu anchior
- unora le plac camasile, dar fara dungi, fara floricele, sa nu fie culori prea tari
- unii isi doresc jocuri, dar se gindesc ca dupa aceea le vom spune ca sunt copii
- unora nu le plac accesoriile (caciula, fular, manusi), dar parca ar avea nevoie, cind merg cu noi la munte
- unora le plac gadgeturile, dar sa nu fie ciine cotcaitor sau lampa muzicala
- unii stiu exact ce vor dar nu-ti spun pentru ca e scump si nu le place sa cheltuiesti atita pentru ei (se vor simti obligati sa o faca si ei pentru tine)
- unii isi doresc ceva pentru masina, dar noi nu ne pricepem la masini si atunci de ce sa ne spuna?
- multi isi doresc sa plece intr-o vacanta, dar daca ii intrebi cind si unde spun ca nu le place sa-si faca planuri, asa ca nu lua vreun bilet surpriza in cine stie ce insula, fiindca e aproape imposibil sa nimeresti momentul potrivit pentru ei.

Si atunci care e solutia?
E foarte simplu: luati-va de mina si mergeti prin magazine (de preferat un mall, ca nu le place sa ii porti prin tot orasul) si faceti fiecare o lista cu ceea ce ii place celuilalt. Daca tu ii arati lui 10 produse care iti fac cu ochiul, iar el face acelasi lucru, in zilele urmatoare va duceti fiecare separat si cumparati din cele 10 produse exact atitea cite va permiteti si ce considerati ca i-ar prinde mai bine celuilalt. Si toata lumea e fericita, unde mai pui ca niciunul nu stie ce alege celalalt, deci va fi o surpriza! Spor la cumparaturi!
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: cadou, barbati, Craciun

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!