(not) that simple

07 octombrie 2010

Se spune că luxul trebuie să fie confortabil – altfel, nu e lux! Că atunci când îmbraci o haină trebuie să ai sentimentul că întâlneşti un vechi prieten, că e o prelungire a trupului tău, că-ţi exprimă şi-ţi întregeşte personalitatea. O haină este pentru tine atunci când, îmbrăcând-o pentru prima dată, o simţi că a avut dintotdeauna forma corpului tău.
Luxul este expresia dorinţelor tale exprimate la superlativul absolut. Forma concretă a gândurilor îndrăzneţe, materializate impecabil. E senzaţie, emoţie, mesaj.
Se mai spune că lucrurile complexe sunt, de fapt, admirabile prin simplitatea lor. Prin curajul de a afirma esenţe pure, prin asumarea riscului de a dezvălui imperfecţiuni, fără măşti. Că liniile curate sunt cel mai anevoios de trasat.

Croi riguros, tăieturi precise, siluete perfect conturate, texturi nobile, finisaje măiestrite – iată coordonatele luxului în vestimentaţie. Să ştii unde să te opreşti, să vrei enorm dar cu exact atât cât trebuie.
Iar dacă luxul a fost inventat cu o destinaţie anume, acea destinaţie a fost, cu siguranţă, femeia. Bântuită de nelinişti, devorată de pasiuni, sfâşiată între simplu şi complex, concret şi abstract, minte şi spirit. Modern şi decadent. Iluzie.
Thank God, is not that simple!

sursa: Gina Butiuc

taguri: moda, haine, croiala, finisaje

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!