Magia de a transforma vestmantul in senzatie

20 noiembrie 2010 | Autor: Gina Butiuc, Fashion designer

Magia de a transforma vestmantul in senzatie

Privesc cu atentie fiecare femeie care-mi solicita serviciile si incerc, ca intr-un interval de timp cat mai scurt, sa deslusesc cat mai mult din personalitatea ei. Fiindca, pentru a crea tinuta care sa o reprezinte cel mai bine – si sa reprezinte si stilul meu creativ, deopotriva – e necesar sa depasesc acea bariera construita din inhibitii si complexe si sa construiesc in locul ei incredere, optimism, armonie.

Uneori imi spun ca aceste femei cauta in mine un magician – iar atata timp cat, la finalul demersului meu  pe chipul lor infloreste zambetul de multumire cu care m-am obisnuit si pe care il astept, imi spun ca am reusit. In timp, am inteles ca, o data cu vestmantul, creez si senzatia, starea de vraja care transforma Cenusareasa in printesa. Si, odata patruns acest mister, s-a nascut o noua provocare: cea pentru care am creat tinuta perfecta trebuie, in mod obligatoriu, sa fie cea mai frumoasa, cea mai apreciata, cea mai admirata acolo unde o va purta.
Imaginati-va expresia de pe chipul unei femei care, de multi ani nu s-a mai privit cu placere in oglinda, care nici nu mai stie de cat timp e intr-o perpetua lupta cu kilogramele si a incercat cu dusmanie sa-si adapteze corpul dupa haine (in loc sa adopte imbracamintea potrivita corpului ei!), sau care toata viata a fost nemultumita pentru ca are bustul prea mic – sau prea voluminos, ca are talia imperfecta, ca picioarele sunt prea scurte sau prea groase – si, dintr-o data, descopera ca exista solutii – neinvazive! - si pentru ea, ca poate fi frumoasa si ca, oglinda-i dezvaluie cu prietenie o persoana care-i place!...

Astept dupa fiecare eveniment mesajul care- mi spune: “Am fost cea mai frumoasa!”. Poate ca nu a fost cea mai frumoasa dar, atata timp cat ea s-a simtit cea mai frumoasa, vraja a functionat.
Aceasta e magia mea - si am facut atatea femei fericite!...
 

sursa: Gina Butiuc

taguri: stil, imbracaminte, tinuta

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!