Generatia wash and wear sau cum sa fii la fel cu toti ceilalti

23 martie 2011 | Autor: Gina Butiuc, fashion designer

Generatia wash and wear sau cum sa fii la fel cu toti ceilalti

Vremurile in care reguli stricte erau aplicate in vestimentatia destinata fiecarui moment al zilei si fiecarui tip de eveniment? - uitate... Vorbim despre coduri vestimentare? –  vorbim inutil. Acum stilurile fuzioneaza si codurile se prabusesc sub greutatea unor cuvinte precum “eclectic”, “glamour” ca sa nu uitam mult-indragitul “fashionable” – cuvinte ce nu fac altceva decat sa mascheze lipsa totala a stilului ori nulitatea personajelor.
Observ la generatiile crescute in epoca in care totul era “de masa” ca nevoia de a fi unic si distinct este una vitala, vizibila si identificabila.

Femeile acestor generatii si-au dezvoltat capacitatea de a fi creative, de a inova si de a gasi mereu resurse pentru a improspata o tinuta, pentru a-si reinventa imaginea. Stiu cat de pretioasa este o tinuta creata special pentru ele fiindca in adolescenta au tanjit mereu dupa creatii unice - si au avut parte mereu doar de produse de serie. 
Dar ce facem cu generatia pentru care jeans-ul e tinuta de scoala, de club si de teatru deopotriva, ce facem cu fetele care merg pe tocuri precum niste godzile iar daca au un eveniment vor o rochie ca a ... cuiva anume. Si daca vrei sa fii ca Victoria Beckham te inteleg perfect – doar ca faptul ca vei imita o rochie purtata de Victoria Beckham nu te va transforma in Victoria Beckham...continuare

sursa: Gina Butiuc

taguri: moda, stil, glamour, jeans, rochii

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!