Fusta mini bate jeansii

22 februarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Fusta mini bate jeansii

     Fusta mini este obiectul de vestimentatie cel mai popular si a fost desemnata simbolul feminitatii, intr-un studiu realizat de cercetatori britanici, pe un esantion de 3500 de cumparatori europeni. Fusta mini a cistigat detasat in optiunile celor intervievati, fie ei barbati sau femei.
     Femeile considera ca fusta mini este la moda oricind si poate fi purtata cu succes oriunde, in orice fe de combinatii. Barbatii recunosc ca se uita mai curind dupa o femeie imbracata in fusta mini, decit dupa una imbracata in pantaloni si gasesc acest vesmint foarte sexi si incitant.

 

     Fusta mini a fost pentru prima data introdusa intr-o colectie prezentata pe podium, de catre Andre Courreges. De atunci, in colectiile celor mai multi designeri, fusta scurta se regaseste, in cele mai variate culori si combinatii. In topul preferintelor se numara, pe locul 2, jeansii, urmati de rochiile de seara scurte, negre, cizmele stil cowboy, pantofii cu platforma, treningul si trench-ul. Printre obiectele de vestimentatie cele mai detestate sunt: poncho-ul, jambierele si fustele cu volane.

     Cei intervievati au considerat ca stilul anilor ’80 era dezastruos, din punct de vedere al modei, insa cei de peste 40 de ani recunosc ca ar purta si astazi anumite haine pe care le aveau atunci. Date fiind capriciile modei, nimeni nu poate stii ce se va purta peste 1, 2 sau 10 ani. Cert este ca fusta mini va fi si atunci in actualitate, indiferent ca va fi purtata ca piesa a unui costum, pentru o intilnire de afaceri, asortata cu un top, ca tinuta sport, sau cu o bluza decoltata, la o cina romantica.

sursa: beautycenter.ro

taguri: fusta, mini, jeans

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!