Culoare, entuziasm si libertate de miscare de la NICHI CRISTINA NICHITA

07 februarie 2008 | Autor: Raluca Pricop, specialist PR

Culoare, entuziasm si libertate de miscare de la NICHI CRISTINA NICHITA
copyright: NICHI CRISTICA NICHITA

     Pentru acest sezon, NICHI CRISTINA NICHITA propune o eleganta soft, o vasta libertate de exprimare si individualizare. Croiala hainelor se transforma, de la rigid la fluid, de la masculin la feminin. Propunerile fac trimitere la perioada anilor ’70, o perioada de o varietate absoluta, abordata intr-o maniera foarte actuala, permisiva si plina de culoare.
     Iata cateva recomandari pe care vi le fac specialistii de la NICHI CRISTINA NICHITA in acest sezon:
     Pentru femeia activa, actuala, care cauta permanent armonia intre elegant si practic, articolele casual sunt cele mai potrivite. Jachetele cu cordon in talie, buzunarele cu clape, prezenta mansetelor, manecile scurte si largi, epoletii, constituie cele mai bune sugestii in stilul anilor '70. Combinatiile contrastante de culori si volumetriile sunt elementele care dau nota de originalitate creatiilor propuse pentru zi.
     Linia business este puternic influentata de stilul office-smart, o alta tendinta in voga. Taioarele pastreaza inspiratia masculina prin linie si detalii, devenind foarte feminine prin folosirea de accesorii lucioase, lacuite. In acest stil se incadreaza si clasica combinatie “alb-negru”, alaturi de o noutate absoluta: pantalonul alb. Bluzele devin o alegere obligatorie in acest sezon, Nichi Cristina Nichita propunand camasi din bumbac sau feminine bluze din satin.
     Din punct de vedere cromatic… NICHI CRISTINA NICHITA vine cu o explozie de culori incandescente, influenta anilor ’70 facandu-si simtita prezenta si aici. Galbenul, cyclamen-ul, corai-ul, verdele…dau tonul primaverii. In aceasta colectie, articolele propuse sunt perfect adaptabile de la tinuta de zi la cea de seara. Combinatiie de efect sunt contrastele galben-negru, cyclamen-negru, verde –negru, alb-negru.

---galerie---

     Colectia NICHI CRISTINA NICHITA inspira un mod de a te imbraca stilat si versatil, potrivit pentru toate femeile: de la functionara de ghiseu, retinuta la birou, pana la femeia-manager aflata mereu in actiune sau “prinsa” la un eveniment monden. Cuvantul de ordine ramane atitudinea in vestimentatie. Rasfatati-va cu un joc de stiluri si culori in aceasta primavara. Numai in magazinele NICHI CRISTINA NICHITA.

sursa: NICHI CRISTICA NICHITA

taguri: moda, NICHI, colectie, anii '70

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!