Linia de produse

29 martie 2007 | Autor: Laura Banica

Linia de produse

     Linia de produse adidas pentru ingrijire corporala isi redefineste identitatea cu formule imbunatatite si ambalaje noi incepand cu martie 2007. Dezvoltate sub atenta supraveghere a atletilor, noile produse din categoriile parfum, gel de dus si deodorant sunt create pentru a tine pasul chiar si cu cele mai active stiluri de viata.

     Pentru a sublinia valorile sportive autentice ale marcii adidas, a fost creat special un look deosebit si modern. Logo-ul, recunoscut la nivel mondial, si cele 3 dungi adidas aduc in prim plan declaratia de eleganta a marcii. Numele produselor, scrise vertical si accentuat, in 5 culori dinamice, potrivit celor 5 variante de produse aflate pe piata, fac o distinctie clara intre diferitele parfumuri. Apele de toaleta se evidentiaza prin cele 3 linii moderne de un negru lucios pe ambalajul negru mat, in timp ce pentru lotiunile dupa ras s-au folosit elemente argintii pentru a le deosebi. Gelurile de dus si deodorantele trec si ele printr-o trasnformare de stil.

     Formulele produselor au fost de asemenea imbunatatite cu ajutorul ultimelor tehnologii pentru a se ridica la standardele ultra performante ale marcii. Dezvoltat si testat pe atleti, fiecare tip de produs face dovada inovatiei aduse de linia de produse pentru ingrijirea corpului adidas. In diferitele variante de parfum acestea sunt destinate stilurilor de viata foarte active.

     Apele de toaleta – Parfumuri active pentru un stil de viata dinamic!

     "Cu tehnologia sa unica de accentuare a parfumului, Fragrance Booster, adidas ofera parfumuri la un standard inalt de calitate. Apele de toaleta adidas reprezinta partenerul tau pentru viata activa in urmatoarele 24 de ore datorita esentelor mai puternice si timpului mai lung de persistenta a parfumului.

---galerie---

     Lotiunile dupa ras – Ingrijire pentru piele, parfum pentru simturi!

     Datorita complexului unic de mare impact pentru protectia pielii, Skin Protect Complex, lotiunile adidas ajuta la pastrarea aspectului sanatos al pielii dupa ras, printr-un program in 3 pasi care protejeaza, improspateaza si revitalizeaza.

     Deodorante pentru corp – Prospetime de durata

     Cu noua tehnologie ce confera prospetime 24 de ore, spray-urile de corp adidas aduc un parfum mai intens si o performanta de durata mai lunga – pana la 24 de ore de protectie – atunci cand ai nevoie de ea.

     Gelurile de dus

     Iti doresti o senzatie de prospetime si revigorare? Experimenteaza toata energia pe care ti-o confera sportul, sub dus, cu noua senzatie unica pe care ti-o creeaza linia de geluri de dus adidas! Cu o prezenta remarcabila pe raftul din baie, iesind in evidenta la sala, oferind protectie in toate situatiile, noua gama adidas este un echipament esential pentru o viata activa.

sursa: 2ActivePR

taguri: adidas, gel, prospetime, apa de toaleta

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!