Noua colectie de accesorii si bijuterii OXETTE

17 octombrie 2005 | Autor: Claudia Agafitei

Noua colectie de accesorii si bijuterii OXETTE
copyright: Oxette

     Oxette prezinta pentru sezonul toamna/iarna Pieces Collection, o colectie fascinanta de accesorii si bijuterii. Conceptul Pieces Collection se bazeaza pe suprarealism, femeia Oxette se transforma intr-un fashion puzzle si devine chiar "suportul" pentru bijuteriile noii colectii.

     Vizualul care promoveaza Oxette Pieces Collection ilustreaza o figura feminina asemanatoare unei papusi de portelan, perfecta din orice unghi este privita. Bijuteriile Oxette intra in viata ei intr-un mod suprarealist, prin detasarea corpului sau in piese (pieces) si facand loc bijuteriilor. Fata din vizaulul Oxette ne infatiseaza o lume de plastic, in care culorile predominante sunt verde, albastru intens si violet - alese special pentru a marca cele mai puternice tendinte ale modei - mixate si combinate intr-un halucinant dans electric.

     Tendintele acestei ierni sunt definite printr-un concept nou si sofisticat: o imbinare intre feminitatea elaborata, perfect afisata si vigoarea si dinamismul noii femei Oxette. Coordonatele pentru Pieces Collection sunt: stil elaborat, imaginatie si suprarealism.

     In ceea ce priveste design-ul, fiecare piesa a colectiei reprezinta o viziune unica, suprarealista. Aurul si argintul se regasesc in forme geometrice, romantice, futuristice sau maximaliste si redau stralucire sau mister. Pietre mari si stralucitoare sau detalii firave se intrepatrund in bijuteriile inovatoare Oxette Pieces Collection.

     Oxette Pieces Collection este una dintre cele mai avangardiste colectii Oxette de pana acum si reprezinta o tendinta naturala catre inovatie, progres, noi tendinte. Preturile noilor produse variaza intre 100 - 130 RON - cerceii, 140 - 200 RON - inelele si 95 - 325 RON - pandantivele.

sursa: 2ActivePR

taguri: oxette, inele, cercei, pandantive, bijuterii, accesorii, aur, argint, colectie, toamna-iarna

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!