RESPECT ME - colectia adidas Missy Elliott

05 noiembrie 2005 | Autor: Claudia Agafitei

RESPECT ME - colectia adidas Missy Elliott

     Respect ME este o linie completa adidas Originals special conceputa pentru femeile tinere care doresc un look urban feminin pe care il pot adopta oricand si oriunde. Colectia adidas Missy Elliott este special conceputa pentru a oferi incredere in sine femeii care o poarta. Respect ME este mai mult decat o simpla linie de imbracaminte si incaltaminte, este un adevarat imn dedicat femeilor puternice chiar de catre regina hip hop-ului, Missy Elliott.

     De-a lungul timpului Missy Elliott a reusit prin intermediul versurilor sale sa creeze o legatura foarte puternica cu fanii ei, care ii apreciaza inteligenta si onestitatea. Aceeasi onestitate si abordare o regasim si in noua colectie toamna - iarna Respect ME. Missy a gandit noua colectie pentru a fi purtata indiferent de ora de catre femeile tinere, adepte ale look-ului de strada urban feminin.

     Fiecare aspect al colectiei Respect ME reflecta personalitatea lui Missy Elliott cat si atasamentul sau fata de adidas. Atitudinea ei, stilul sau original cat si ineditul simt al umorului se regasesc in fiecare produs din noua colectie. Respect ME toamna - iarna se inspira din stilul strazii, stilul hip - hop de tip old school dar are o viziune noua, special gandita pentru noua generatie hip - hop.

     Colectia are la baza 3 concepte care formeaza in final un tot unitar. "Bass Line" se axeaza pe costume sport formate din doua piese: pantalon - jacheta sau fusta - top si topuri decoltate, care se pot purta cu usurinta in fiecare zi.

     "Rhythm" aduce in plus elemente feminine, perfecte pentru un look urban contemporan: fuste, jachete, ghete, genti.

     "Remix" este cel mai sofisticat concept in cadrul noii colectii Respect ME. Piesele sunt foarte sexy si sunt concepute special pentru ocazii speciale si seri in club. Predomina fustele plisate si mantourile create intr-o maniera originala Missy Elliott.

     Cu noua colectie Respect ME Missy Elliott transmite un mesaj fanilor ei prin care ii indeamna sa evolueze, sa fie puternici si siguri pe ei in orice situatie. "Aceasta colectie reflecta exact ceea ce simt. Este o oportunitate extraordinara sa dezvalui o parte din mine in alt mod, decat prin muzica mea" - Missy Elliott.

sursa: 2ActivePR

taguri: moda, missy elliott, adidas, look, colectie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!