Noua colectie adidas by Stella McCartney primavara/vara 2009

08 aprilie 2009 | Autor: Cristina Dumitru

Noua colectie adidas by Stella McCartney primavara/vara 2009

     Lansata cu succes în 2005, colectia pentru fitness dedicata femeilor a fost prezentata anul acesta printr-un show energic, în cadrul Saptamânii de Moda de la Londra. Brandul a prezentat de asemenea si antrenorul personal pentru adidas by Stella McCartney, Tracy Anderson.

     “Aceasta colectie încearca sa raspunda tuturor nevoilor femeii moderne. Stilul si performanta sunt esentiale pentru femeia de astazi si am încercat sa combin aceste concepte în colectia mea”, a declarat Stella McCartney.

     Tracy Anderson, noul antrenor personal pentru adidas by Stella McCartney a adaugat: “Pentru mine e foarte important sa port produse care arata stylish si sunt performante. Am nevoie de echipament usor si încaltaminte confortabila, bine realizata, pentru ca exercitiile mele tind sa fie intensive si obositoare! Cu linia Gym adidas by Stella McCartney simt ca am tot ce îmi trebuie: tehnologiile de vârf adidas combinate cu designul unic al Stellei. Iubesc aceasta gama si sunt foarte încântata de parteneriatul meu cu adidas”.

---galerie---

     Noua colectie primavara/vara 09 continua sa redefineasca si sa aduca noi provocari în tinutele sportive traditionale. Pe lânga colectiile recent adaugate în acest sezon Gym Studio, Tennis si Running, colectia continua sa ofere categoriile Golf, Gym Yoga, Gym Dance, Swim si Cover Ups. Colectia primavara/vara 09 se gaseste în magazinele adidas si la partenerii din întreaga lume. Preturile variaza între 20 euro pentru mansete Tennis pâna la 260 euro pentru jacheta Golf Performance.

sursa: 2activePR

taguri: adidas, Stella McCartney, primavara/vara 09

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!