Adilibria, performanta pentru femei

12 septembrie 2006 | Autor: Cristina Dumitru

Adilibria, performanta pentru femei

     adidas Women prezinta pentru sezonul Toamna/Iarna 2006 o colectie unica dedicata femeilor. Colectia Adilibria subliniaza fuziunea dintre performanta si design si reprezinta un indemn adresat femeilor sa creada in "Puterea din interior" si in ele insele.

     Linia contine o serie completa de echipament, incaltaminte si accesorii, pentru cinci sporturi diferite: Gym, Running, Yoga, Tennis si Swim. Reprezentata printr-o echipa de ambasadoare ale atletismului mondial, precum Yelena Isinbayeva (RU), Allyson Felix (US), Ana Ivanovic (YU) si Gro Hammerseng (OL), colectia este usor de identificat prin logo-ul adidas Sport Performance.

     Adilibria acorda o atentie speciala detaliilor si combinatiilor neasteptate de forme si culori. Tonuri subtile, non-sportive, in forme stilizate si voluminoase sunt intregrate in intregime in produse sportive cu un nivel ridicat de functionalitate.

     Colectia e realizata intr-o maniera unica din materiale usoare si vaporoase, cat si combinatii inedite care asigura confortul, aerisirea si incredibila libertate de miscare. Constructii bine gandite, adaosuri Lycra si o varietate de tehnologii avansate precum ClimaCool® si ClimaWarm® ofera un control al caldurii si umiditatii prin ventilatie, precum si izolare termica in conditii de frig. In plus, ClimaLite® asigura un control superior al umezelii si o putere sporita de miscare si performanta.

     Paleta de culori Adilibria cuprinde tonuri feminine, precum piersiciu si portocaliu pal, in amestec cu diferite nuante de gri, bleu electric si clasicele tonuri de alb si negru. Colectia Adilibria din divizia adidas Women, Toamna/Iarna 2006, va fi disponibila in 1300 de magazine din intreaga lume in iulie/august, inclusiv magazine adidas in divizia Sport Performance.

sursa: 2ActivePR

taguri: adidas, sport, colectie toamna, confort, adilibria

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!