Noua sectiune “Pixie Shoes Bridal”

23 februarie 2011

Noua sectiune “Pixie Shoes Bridal”

Pentru ca stim ca nunta este un moment special si pentru ca ne place sa fim alaturi de prietenele noastre in toate momentele speciale, am decis ca este momentul sa lansam sectiunea speciala ‘Bridal Pixie’. Aici veti gasi adaptari ale modelelor Pixie Shoes pentru a se potrivi oricarei rochii de mireasa, posibilitati multiple de personalizare, consiliere in vederea alegerii calapodului perfect si a celui mai avantajos model.

Am simtit nevoia lansarii acestei sectiuni datorita nenumaratelor comenzi pentru pantofi de mireasa pe care le-am primit de-a lungul timpului. Clientele noastre si alegerile lor curajoase in materie de incaltaminte de nunta ne-au impulsionat sa cream aceasta sectiune, pentru a usura procesul de comanda si alegere si mai ales pentru ca viitoarele mirese sa stie de existenta acestei posibilitati, ca le oferim si acest serviciu.


Si pentru ca pantofii de nunta perfecti au ne voie de o rochie pe masura, anuntam inceperea unui nou parteneriat cu designerul Laura Ciobanu (dupa cel din toamna materializat prin sedinta foto disponibila aici: Colaborari Pixie Shoes part 1 sau pe pagina de FaceBook a designerului: http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=17592&id=117774214948629 ).

Laura si-a prezentat primele modele de rochii de mireasa la Oradea, folosind modelele Pixie Shoes pentru completarea tinutelor. Pe langa prezentarea propriu-zisa, pentru ilustrarea modeleor de rochii s-a organizat o sedinta foto, al carui rezultat  il puteti viziona in imaginile atasate.
Designerul nu a gandit o colectie unitara, ci modele total diferite, fiecare avand o alta sursa de inspiratie, numitorul comun fiind feminitatea, delicatetea si romantismul, avand in acelasi timp un aer modern si foarte stylish. Toate rochiile sunt completate de accesorii care le pot transforma total: cordoane din flori abstracte, bentite colorate, fundite, coliere supradimensionate.
 

taguri: mireasa, pantofi, bridal shoes

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!