Universal Contour Wrap - tratamentul care asigura pierderea centimetrilor inestetici

16 martie 2008

Universal Contour Wrap - tratamentul care asigura pierderea centimetrilor inestetici

     De cate ori te-ai aflat in impas, intrebandu-te care este cel mai eficient tratament de impachetare care sa te ajute sa scapi de centimetrii inestetici si, care, in plus, sa iti asigure si detoxifierea organismului? Solutia este acum la indemana ta! S.C. Natura Vision S.R.L. a lansat tratamentul de impachetare UNIVERSAL CONTOUR WRAP, care ofera rezultate vizibile si de durata dupa prima sedinta. UNIVERSAL CONTOUR WRAP este tratamentul pentru pierderea de centimentri, care garanteaza ca vei pierde cel putin 15 cm in doar 2 ore, fiind astfel solutia perfecta atunci cand vrei sa fii atragatoare pentru o anumita ocazie speciala.

     Scaderea de 15 cm se va mentine pentru cel putin 30 de zile, pentru ca tu sa fii increzatoare ca arati superb mult timp dupa ce ai plecat de la salon. Aceasta poate suna prea frumos ca sa fie adevarat, dar, cu o medie de 24-33 cm pierduti de la un singur tratament, UNIVERSAL CONTOUR WRAP este tratamentul in care poti avea incredere.

     Inovatia o reprezinta faptul ca UNIVERSAL CONTOUR WRAP nu confera doar o scadere exceptionala in centimetri; solutia SeaClay® are un puternic efect de extragere a toxinelor si detoxifica organismul prin osmoza. Solutia Sea Clay® este hipoalergenica si lasa pielea delicata, supla si reintinerita. Tehnica speciala de bandajare compreseaza si compacteaza tesutul adipos, ceea ce conduce la o pierdere in centimetri.

     Asadar, fie ca urmaresti sa urmezi un plan de slabit, sau ai in vedere cativa centimetri incapatanati, te poti baza pe UNIVERSAL CONTOUR WRAP, pentru a avea rezultate imediate! Iar familia si prietenii se vor intreba cum reusesti!

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: Universal Contour Wrap, tratament, slabire

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!