Naomi Campbell:

31 decembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Naomi Campbell:
copyright: -

   Frumoasa Naomi Campbell, in virsta de 35 de ani, a fost de curind tinta unor birfe destul de rautacioase, care spuneau ca arata la fel ca la 25 fiindca si-a facut operatie estetica de inlaturare a ridurilor de expresie.

   Considerata de mai bine de 10 ani drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, Naomi nu se vede ca o femeie frumoasa ci mai degraba una norocoasa. "Am avut noroc", spune ea. "Sunt sute de alte negrese mai frumoase ca mine, in lume". Supermodelul spune ca look-ul ei nu a trebuit ajustat in nici un fel, nici In trecut nici acum, fiindca mosteneste genele bunicii ei, care chiar si acum la batrinete are un singur rid, si acela pe frunte. "Black don’t crack", a declarat Naomi in cadrul conferintei de presa sustinute special pentru a dezminti zvonurile din ultima vreme.

    Ea sustine si ca la inceputul carierei sale a fost sfatuita sa isi remodeleze nasul, pentru a aparea pe coperta Vogue, insa a refuzat categoric, fiindca nu considera ca nasul ei ar avea ceva in neregula si se simte foarte bine in pielea ei asa cum e.

     "Categoric e nevoie de un efort pentru a arata bine. Eu am grija de trupul meu, am grija ce maninc, urmez un regim alimentar bazat pe mincaruri usoare si nu uit sa imi fac exercitiile zilnice. Nu beau deloc alcool si fac miscare in aer liber cite 2 ore pe zi. nu am apelat, insa, la bisturiu, pina acum.", a conchis frumoasa negresa.

taguri: naomi campbell, moda, manechin, riduri, birfe

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!