Jennifer Lopez va poza pentru calendarul Pirelli

16 iunie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Jennifer Lopez va poza pentru calendarul Pirelli

     Deja vestita pentru calendarele sale pline de vedete in ipostaze sexy, mai mult sau mai putin dezbracate, compania Pirelli a anuntat colaborarea, pentru calendarul din 2006, cu celebra Jennifer Lopez. Actrita se va alatura starurilor devenite deja "de'ale casei", Kate Moss, Gisele Bundchen, Natalia Vodianova.

 

     Gisele si Kate abia ce au incheia sedinta foto desfasurata la Cannes si unde au pozat in costume de baie. J. Lo este programata pentru sesiunea foto saptamina aceasta. Nu se stie in ce fel va poza actrita, insa daca ne gindim la nudurile artistice realizate cu Alek Wek, Karolina Kurkova, Sophie Dahl si Heidi Klum, tindem sa credem ca in 2006 vom avea ce vedea, cel putin in ceea ce o priveste pe J. Lo.

     Pe de alta parte, in 2001, Pirelli a optat pentru modele “imbracate”: Mena Suvari, Selma Blair si nepoata presedintelui Bush, Lauren. Pina la urma, fanii lui Jennifer sunt atit de numerosi incit Pirelli a dat lovitura, indiferent cum va poza vedeta. Cu totii insa avem de asteptat, fiindca fotografiile vor fi tinute secrete pina in luna noiembrie a acestui an.

taguri: Jennifer Lopez, calendar, Pirelli

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!