www.lentilecontact.ro - aduce ESO in Romania ONLINE

18 martie 2009

www.lentilecontact.ro - aduce ESO in Romania ONLINE

     www.lentilecontact.ro anunta lansarea oficiala pe piata romaneasca ONLINE a brand-ului ESO

     ESO este marca inregistrata ESOFORM s.p.a. dedicata solutiilor pentru lentile de contact - de intretinere si umectante, avand la baza procesului de fabricatie cele mai avansate formule. ESOFORM s.p.a. - producatorul italian al brand-ului ESO, ofera purtatorilor de lentile de contact nu numai valoarea data de formulele moderne de fabricatie a produselor dar si o mai mare eficacitate si confort pe intreaga durata a zilei, chiar si pentru cei mai exigenti purtatori de lentile de contact.

     ESOFORM s.p.a.,este unul dintre cele mai mari laboratoare chimico-farmeceutice din Europa, fondat in anul 1921 in Italia, si are ca domeniu principal de activitate cercetarea, producerea si dezvoltarea comerciala a produselor de inalta calitate in domeniul medico-farmaceutic.

     Datorita nivelului ridicat al calitatii, ESOFORM s.p.a. asigura solutiile de intretine a lentilelor de contact pentru unii dintre marii producatori de lentile de contact (sub brand-ul acestora) din Europa si din lume.

     Gama solutiilor de intretinere pentru lentilele de contact ESO , certificata din punct de vedere al calitatii (UNI EN ISO 9001:2000,EN ISO 13485), este compusa din ESO YAL - solutia de intretinere lentile de contact cu ACID HIALURONIC , ESO UNICA - solutia de intretinere lentile de contact recomandata si persoanelor cu ochi foarte sensibili si ESO UMECTANTE - solutia oftalmica pentru purtatorii de lentile de contact cu ACID HIALURONIC.

     LENTILECONTACT RO EXPERT SRL este o companie specializata in comercializarea lentilelor de contact, acesoriilor, solutiilor de curatare si intretinere ale lentilelor de contact - www.lentilecontact.ro , ochelarilor de soare.originali - www.ochelarisoare.ro , a produselor naturiste - www.vital-natura.ro si a produselor de fertilitate - www.e-fertilitate.ro

Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-310.63.36; +40-372.98.24.32; +40-788.454.947

sursa: LentileContact.ro

taguri: lentile de contact, ochelari

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!