Clinica Dentara Prof. Dr. Bratu

12 octombrie 2008

Clinica Dentara Prof. Dr. Bratu

     Zona de Vest a tarii are începând cu data de 22 sept 2008 prima clinica dentara dotata si utilata dupa ultimele standarde impuse de uniunea Europeana. Investitia se ridica la peste jumatate de milion de euro iar constructia s-a întins pe o perioada de 3 ani. Noi promovam conceptul ALL IN ONE, adica oferim pacientului un consult si tratament multidisciplinar, asigurat de cadre de specialitate, servicii de radiologie si laborator dentar într-o singura unitate, la cele mai înalte standarde de calitate tehnica si profesionala.

     Majoritatea medicilor care activeaza în aceasta institutie sunt cadre universitare: 3 profesori universitari, 3 asistenti universitari si doi medici stomatologi. Investim mult în pregatirea profesionala a personalului medical, prin prezenta la congrese si cursuri de specializare, astfel încît sa oferim pacientilor nostri servicii la nivel de secol XXI. Implantologie, ortodontie, protetica, estetica dentara, sunt doar câteva din serviciile oferite pacientilor clinicii. De asemenea, pentru acei pacienti care doresc, exista posibilitatea, la cerere, sa fie tratati in anestezie generala . Nu sunt uitati nici cei mai mici pacienti care de obicei sunt si cei mai dificil de controlat si pentru care se poate folosi inhalo-sedare. Cabinetele sunt dotate cu casti wireless, la care se poate asculta muzica si astfel nu vor mai fi auzite zgomotele facute de catre freze. Pe partea de estetica dentara clinica este dotata cu o lampa speciala cu lumina albastra care într-o singura sedinta albeste dintii cu 3 tonuri si astfel pacientii sunt mult mai aproape de zâmbetul de Hollywood. În plus, tot în scopul estetic, clinica dispune de un sistem integral ceramic si laser dentar. Prin sistemul de abonamente, ne adresam atît persoanelor fizice cît si celor juridice, în scopul de a oferi un pachet de servicii dentare care sa asigure confort si “liniste clinica” pacientilor nostri.

     Ne adresam în special clientelei cu venituri peste medie si acelor companii care ofera asigurari dentare angajatilor. Asteptam ca în perioada urmatoare sa crestem volumul de lucru de circa trei ori, sa crestem calitativ serviciile medicale si sa devenim unitatea numarul 1 în domeniul serviciilor de medicina dentara în vestul tarii. Deviza noastra este “Arta pentru zâmbet”.

sursa: comunicatedepresa.ro

taguri: dentist, stomatolog, dr. bratu

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!