Seminar de prezentare a produselor Environ

21 octombrie 2007

Seminar de prezentare a produselor Environ

     Agentia de publicitate Estetik Media impreuna cu S.C. Beauty Avangarde S.R.L.- importator exclusiv al produselor dermato-cosmetice ENVIRON, organizeaza seminarul gratuit de prezentare a celor 6 game de produse. Evenimentul va avea loc la sala On Top of Bucuharest, Str. Iancu de Hunedoara, nr. 8, bl. H3, sect. 1, Bucuresti, cladirea City Bank, Uzinexport, in data de 26 noiembrie 2007, intre orele 09.00-14.30.

     Seminarul se adreseaza în egala masura profesionistilor cu experienta, dar si incepatorilor din domeniul cosmeticii si al chirurgiei estetice - deopotriva interesati sa isi consolideze si sa isi extinda cunostintele teoretice ca fundament al practicii, precum si pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si produse dezvoltate pe plan mondial. Participantii vor primi diplome de calificare semnate de d-na Heimann Dorina.

     Seminarul va fi sustinut de reprezentantii firmei S.C. Beauty Avangarde S.R.L., d-na Dorina Heimann si d-na Laura Zamfir si va cuprinde urmatoarele teme: prezentarea produselor ENVIRON (a celor 6 game), modul de folosire al produselor ENVIRON in functie de tipul de ten si problemele acestuia, tratamente specifice regenerarii celulare a pielii, prezentare si demonstratie a aparatului DF IONZYME, care imbina in mod unic Iontoforeza pulsata si Sonoforeza cu frecventa joasa, prezentare si demonstratie a COSMETIC ROLL-CIT, prezentare si demonstratie a MEDICAL ROLL-CIT, cele mai noi metode de mezoterapie si stimulare a colagenului prin inductie.

     Heimann Dorina este absolventa a Scolii Tehnice de Cosmeticieni din Romania, a Cursurilor de Medicina Integrala din Berlin si a Cursurilor ENVIRON din Cape Town si Berlin. Este reprezentantul oficial al firmei ENVIRON in Romania, unic importator si distribuitor al produselor cosmetice cu acelasi nume. Detine doua saloane de cosmetica si infrumusetare in Berlin si Craiova si se bucura de o vasta experienta in domeniul cosmeticii medicale.

     Pentru detalii despre curs si pentru inscriere, sunati la: Estetik Media 021 317 72 72, 0742.016.666 ; persoana de contact: Roberta Enculescu (roberta@lne.ro). Inscrierea si confirmarea participarii se vor realiza pana in data de 22 noiembrie 2007.

sursa: Estetik Media

taguri: environ, cosmetice

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!