Ne vedem duminică la şosea pentru cros?

11 mai 2011

Ne vedem duminică la şosea pentru cros?

Forever Living Products îi invită pe toţi cei dornici de un stil de viaţă sănătos să petreacă într-un mod diferit ziua de duminică, 15 mai 2011,  participând la ediţia a VIII-a a Crosului „Fii sănătos cu Aloe vera”.

„Sănătatea este elementul central al afacerii Forever Living Products, atât în ceea ce priveşte valorile noastre, cât şi produsele pe care le oferim consumatorilor sau evenimentele pe care le organizăm. Crosul Forever este un eveniment care promovează un stil de viaţă sănătos şi creează, în fiecare an, cadrul pentru o jumătate de zi de mişcare şi distracţie pentru sute de persoane, pe care le aşteptăm să ne fie alături şi pe 15 mai” a declarat Cristina Petrov – Director de Evenimente şi Comunicare Forever Living Products România.

Ajuns la ediţia a VIII-a, crosul „Fii sănătos cu Aloe vera” se va desfăşura pe traseul Piaţa Charles de Gaulle - Bd Constantin Prezan - Şos. Kiseleff - Piaţa Victoriei - Bd Aviatorilor - parcul Herăstrău, având o distanţă totală de 4 km.

Înscrierile se vor face în ziua evenimentului, începând cu ora 08:30, la standul special amenajat la intrarea în parcul Herăstrău dinspre Piaţa Charles de Gaulle, iar participanţii vor putea concura în 12 categorii (femei şi bărbaţi, categoriile de vârstă fiind: până la 14 ani, 15 – 19 ani, 20 – 34 de ani, 35 – 44 de ani, 45 – 60 de ani şi peste 61 de ani).

Startul oficial va fi dat la ora 10:00 de către Maestra Emerită a Sportului, Violeta Beclea, iar premiile vor fi înmânate de Elisabeta Lipă, „canotoarea secolului”, multiplu medaliată olimpic şi mondial.

Printre momentele speciale pregătite de organizatori se numără şi un concert Fly Project, care va avea loc înaintea festivităţii de premiere.

De asemenea, fiecare participant la crosul „Fii sănătos cu Aloe vera” va putea participa la tombola organizată cu ocazia evenimentului, în cadrul căreia vor fi acordate premii constând în rucsaci, tricouri şi biciclete.

Crosul „Fii sănătos cu Aloe vera” este un eveniment Forever Living Products România organizat cu sprijinul Direcţiei pentru Sport a Municipiului Bucureşti, Primăriei Municipiului Bucureşti şi Direcţiei Învăţământ din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Despre Forever Living Products
Cu peste 10 milioane de distribuitori în mai mult de 145 de ţări din întreaga lume şi o cifră de afaceri globală care depăşeşte 2,65 miliarde de dolari, Forever Living Products şi companiile afiliate sunt, de peste 32 de ani, lideri mondiali în producţia şi distribuţia produselor pentru sănătate şi frumuseţe pe bază de Aloe vera.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi:
V+O Communication România
Alina Oprea / 0766.579.205 /alina.oprea@vando.ro

taguri: cros, aloe vera, sport