NG CREAM - revolutionar in domeniul epilarii definitive

05 februarie 2007 | Autor: Str. Nicolae Constantinescu nr. 11, bl. 11, sc. A, parter, ap. 2, sector 1

     ZIL-BER SRL a lansat NG CREAM si in Romania, un produs unic in lume si revolutionar in domeniul epilarii definitive.

     Pe 5 februarie 2007 la Sala „On top of Bucharest”- Uzinexport, profesionisti in domeniu si invitati ai firmei distribuitoare ZIL-BER SRL au prezentat unui public format din aprox. 120 de specialisti in cosmetica beneficiile noii creme epilatoare NG CREAM. Aceasta este ultima tendinta in domeniul epilarii pe termen indelungat, un produs natural, pe baza de plante, uleiuri si grasimi, recunoscute pentru efectele lor medicale si cosmetice.
     Tratamentul NG CREAM este marca inregistrata, atat in Israel cat si in S.U.A, este avizat de Ministerele Sanatatii din Israel si Cipru si corespunde normelor si cerintelor Comunitatii Economice Europene.
     Este “un produs inovator care va revolutiona perceptiile despre epilarea definitiva” a subliniat in cuvantul de deschidere al seminarului, doamna Carmen Okabe, Publisher Les Nouvelles Esthetiques Romania.

     Tratamentul este unul extrem de simplu, dar foarte eficient, bazat pe combinatia a 3 elemente importante: depilarea cu ceara de inalta calitate, aplicarea unui produs care activeaza deschiderea porilor si masajul cu crema NG - al caror efect cumulat este de epilare pe termen foarte indelungat.
     Irit Amram, Trainer international a fost cea care a realizat demonstratiile practice cu crema NG CREAM; primul model se afla la a doua sedinta de tratament pentru epilarea bratelor, rezultatele fiind deja vizibile, iar cel de-al doilea,de sex masculin, la o prima sedinta pentru indepartarea firelor de par dintre sprancene. Un tratament dureaza doar cateva minute si presupune depilarea cu ceara a zonei, dilatarea porilor cu activatorul NG, incalzirea zonei si aplicarea prin masaj a cremei NG in piele.
     „NG CREAM este un produs natural si, pana in prezent, nu au fost semnalate efecte secundare” a declarat Nachum Shalkovits, medic dermatolog implicat in elaborarea formulei NG CREAM.

     Formula unica a cremei se bazeaza pe lipide cosmetice naturale, grasime de cerb, ulei de rozmarin (Rosemarinus officinalis), ulei de virnant (Ruta Graveolens), ulei de cuisoare (Eugenia Caryophyllus), Vitamina E; acestea patrund adanc in pielea pacientului si actioneaza direct asupra foliculului de par. Compania NG Clinic a testat efectele cremei in ultimii 3 ani cu un rezultat mediu de 70% pana la 90% din suprafata de pe care parul a fost indepartat complet, a precizat Yoel Konis, consultant international in domeniul cosmeticii.
     Nu numai eficienta caracterizeaza acest produs. Pery Agur, CEO, a subliniat si potentialul economic pe care utilizarea acestui tratament il poate aduce unei clinici de infrumusetare, cu o investitie minima se castiga maximum pentru ca se elimina costurile de intretinere ale unui aparat de epilare definitiva sau instrumentele speciale. „Lansarea de astazi revolutioneaza domeniul esteticii aducand un plus inestimabil pentru principiile epilarii pe termen indelungat.”

     Firma NG Clinic este o companie israeliana a carei activitate se desfasoara in domeniul esteticii prin crearea unor tratamente pentru stoparea si prevenirea cresterii parului de pe diferite parti ale corpului.

Persoana de contact: Str. Nicolae Constantinescu nr. 11, bl. 11, sc. A, parter, ap. 2, sector 1
Telefon: +40-21-231.72.62
Fax: +40-21-231.72.62

sursa: Zil-Ber Clinic S.R.L.

taguri: NG Cream

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!