La Redoute lanseaza a treia ediție a celebrului sau Catalog de Moda!

27 ianuarie 2010

La Redoute lanseaza a treia ediție a celebrului sau Catalog de Moda!

La Redoute Romania lanseaza a treia ediție in limba romana a celebrului sau Catalog de Moda, colecția de Primavara/Vara 2010.
Conferinta de presa va avea loc marti 2 februarie, incepand cu ora 11:00, sala Grigorescu, Hotel Continental.
La Redoute cel mai mare catalog de moda din Romania, reunește peste 45.000 de articole in cele peste 260 de pagini ale catalogului de Primavara/Vara 2010 si in versiunea sa online www.laredoute.ro.

La doar un an dupa lansarea sa in Romania, La Redoute a devenit lider pe piata vanzarilor de imbracaminte si incaltaminte, la distanta, prin catalog si internet. Intotdeauna satisfactia clientilor nostri ne recomanda si ne va obliga, in egala masura, la mai mult.
In cadrul conferinței de presa, d-nul Alexandru Diaconu, director general al La Redoute Romania, va trece in revista activitatea companiei, obiectivele pentru urmatoarea perioada si pozitia La Redoute Romania in piata comertului la distanta.


Pe langa informatiile financiare si de marketing care vor fi prezentate, conferinta de presa va include filmul prezentarii de moda a colectiei pentru primavara-vara 2010, impreuna cu imagini ale tendintelor aceleiasi colectii, comentate de consultantul de stil al La Redoute Irina Markovits. In primele pagini ale noului catalog veti recunoaste pe manechinul britanic Agyness Deyn, imbracata in creatiile designerului Paule Ka. La Redoute a ales sa continue cu el seria colaborarilor cu celebrii creatori de moda, dupa ce in anii trecuti la renumele catalogului au contribuit printre altii Michel Klein, Sophia Kokosalaki, Jean Paul Gaultier, Emanuel Ungaro sau Kenzo. In privinta tendintelor stilistice, La Redoute ne propune sase directii: Summer Blue, Parlez-moi damour, Village Voice, American Vacation, Out of Sahara si Essentiels City.


La conferinta de presa va fi prezenta si Bebelusa Oana (Oana Ionita) imaginea La Redoute in Romania.
Conferinta de presa si lansarea catalogului La Redoute primavara-vara 2010 vor avea loc marti, 2 februarie, incepand cu ora 11:00, sala Grigorescu, la Hotel Continental (Calea Victoriei nr.56, cod 010083, Bucuresti).
 

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: la redoute, fashion, moda, imbracaminte, trend

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!