Evenimentul anului in industria beauty

07 ianuarie 2011

Evenimentul anului in industria beauty

Revista Les Nouvelles Esthetiques instaureaza Dictatura Femeilor in Saptamana Frumusetii, intre 3 si 6 martie, cand la Sala Palatului din Bucuresti are loc cel mai important eveniment dedicat frumusetii: a opta editie a Congresului International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques si expozitia Estetika&Wellness 2011.

Chiar intre Martisor si 8 Martie, in centrul Capitalei, la Estetika&Wellness femeile beneficiaza de cele mai frumoase si incitante cadouri „estetice”, toate reunite sub tema VIITORULUI. 

Imaginea unui eveniment al industriei de beauty nu putea fi decat o frumusete la superlativ, doamna Valentina Pelinel - chip proaspat si sanatos, cat mai aproape de natural. Aceasta este tendinta cea mai pregnanta a viitorului: reintoarcerea la naturalete pentru ca „esenta este naturaletea” asa cum o exprima Valentina Pelinel, imaginea Estetika&Wellness. 

Mesajul Valentinei pentru toate femeile „frumusetea reala este cea naturala. Barbatilor le place femeia care se trezeste dimineata cu zambetul pe buze si care ramane placuta si simpatica in mod firesc, natural, intreaga zi si, de ce nu, intreaga viata. Restul sunt adaosuri ocazionale.” 

Cele mai mari si mai prestigioase firme de beauty din Romania, aduse sub acelasi acoperis in cadrul Estetika&Wellness, s-au inscris la cursa viitorului frumusetii si isi vor prezenta cele mai noi produse beauty formulate cu cei mai noi ingredienti, cele mai inovatoare tehnici si tehnologii de infrumusetare care vor duce femeia la nivelul urmator. Totul fara a uita de indemnul Valentinei  „esenta este naturaletea”.

Toate participantele, dar si participantii preocupati de look-ul lor, vor avea acces in premiera la cele mai proaspete informatii din vastul domeniu al infumusetarii si vor avea sansa de a „fura meserie” de la cei mai buni specialisti in frumusete din Romania si din strainatate. Plus vor avea ocazia de a participa la cele mai tari concursuri si show-uri de machiaj, coafura si nailart, sustinute de nume recunoscute pe scena beauty romaneasca si nu numai.
     
Va asteptam la Estetika&Wellness, intre 3 si 6 martie, la Sala Palatului, pentru a va lua cadoul frumusetii.

Pentru relatii suplimentare va stam la dispozitie la tel.: 021.317.72.72 sau la e-mail: pr@lne.ro.
Persoane de contact: Ioana Constantin, Ovidiu Bufnila, Ioana Tanase
 

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: Estetika&Wellness, beauty, eveniment, frumusete

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!