Cu P & G Beauty ai programul vacantei tale de star

14 iunie 2007 | Autor: Theodora Pislaru

Cu P & G Beauty ai programul vacantei tale de star

     Vara aceasta vrei sa te simti ca o vedeta? P&G Beauty lanseaza pe litoralul Marii Negre programul de vacanta, « Fii vedeta in soare, esti la mare! » si iti ofera distractie, informatie, experiente noi, senzatii cool, totul pentru ca tu sa te simti vedeta vacantei tale si sa te bucuri de ea din plin.

     Vor avea grija de statutul tau de vedeta si te vor rasfata cu produsele lor marcile Pantene, head&shoulders, Wash&Go, Camay, Wellaflex, Discreet, Tampax si Gillette! Ia-ti vacanta de star si vino in lunile iulie si august, de joi pana duminica, pe plajele din Mamaia, Eforie Nord, Costinesti, Neptun, Jupiter si Venus pentru a experimenta cea mai fierbinte vara si cea mai mare distractie!

     Mamaia si Neptun – Pantene, Wellaflex si Camay

     O adevarata vedeta are grija de ea. Pantene, alaturi de Wellaflex si Camay te invita in spatiile de infrumusetare din Mamaia si Neptun, unde specialistii P&G Beauty iti vor da cele mai bune sfaturi legate de frumusetea ta. Te vei simti rasfatata ca o vedeta.

     Mamaia si Costinesti - head&shoulders si Gillette

     Fii cool! Participa la concursurile organizate pe plaja de h&s si Gillette si vei simti adrenalina unei vacante de vedeta!

     - Concursuri de inot – castigatorii vor primi premii produse head&shoulders si Gillette, iar cei mai norocosi se vor putea plimba cu skyjetul.

     - Concursuri de escaladat/climbing - participantii vor escalada un perete special construit. Castigatorii vor primi produse head&shoulders si Gillette.

      - Ai visat mereu sa ai un castel ca-n filme? Fa-ti si tu unul in cadrul concursurilor de construit castele de nisip. Castigatorii vor primi produse head&shoulders si Gillette si se vor putea plimba cu skyjetul.

     Venus, Jupiter si Eforie Nord – Wash&Go

     - Vrei sa-ti strigi dragostea sau sa-ti reinnoiesti juramintele asemenea unei vedete? Vrei sa vezi declaratia ta de iubire si numele partenerei tale survoland litoralul cu Avionul indragostitilor? Nu trebuie decat sa vii pe plajele din Venus, Jupiter sau Eforie Nord si sa castigi concursurile de dansuri latino. Distractia pe plaja este un must-have de VIP! Vara asta P&G Beauty te asteapta la mare sa te rasfete ca pe un star!

     Fii vedeta in soare, esti la mare !

Persoana de contact: Theodora Pislaru

sursa: 2activePR

taguri: soare, mare, vedeta, P&G

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!