Gerocossen mereu in top

31 octombrie 2007 | Autor: BRANDER. THE ORIGINAL BRANDER

Gerocossen mereu in top

Compania Gerocossen a fost desemnata si în acest an ca ocupanta locului 2 în Topul National al Firmelor Private, realizat de Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România. Clasamentul, realizat pe domenii de activitate si pe baza indicatorilor economico-financiari, conform bilantului contabil pe anul 2006, dovedeste înca o data faptul ca Gerocossen este mereu în top. Nu numai într-un top al performantelor economice, ci si într-un top al preferintelor consumatoarelor.
     "Calitatea produselor Gerocossen este cea care ne plaseaza în topul preferintelor si care ne aduce succesul. Am încercat dintotdeauna sa venim în întâmpinarea dorintelor consumatoarelor noastre, sa le oferim solutii inovative si naturale pentru frumusetea lor. Astfel, în acest an, am lansat o noua gama de produse solare EL SOL, care asociaza filtrele UVA/UVB cu cele mai active substante naturale, si o noua gama de cosmetice naturale Gerocossen Activa Hydraferm, cu un continut de peste 80% de substante naturale sub forma unui complex pretios din masline. Pentru ca, pâna la urma, succesul si încrederea consumatorilor în brandurile pe care le oferi te obliga sa fii mereu cu un pas înainte..." – spune Stanca Cismaru, Director General.
     Compania Gerocossen, cunoscuta mai ales pentru vopselele de par pe care le produce si care îi asigura aproximativ 60% din cifra de afaceri, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri în crestere cu 10-15% fata de anul trecut.

Persoana de contact: BRANDER. THE ORIGINAL BRANDER
Telefon: 0748.201.502