Brukenthal Fashion Week, Sibiu, 28 iunie - 2 iulie

16 mai 2011

BRUKENTHAL FASHION WEEK este un festival de moda si life-style nascut din nevoia lumii modei romanesti pentru un eveniment amplu dedicat modei si artei in acelasi timp. Moda este Arta!

Prima editie BRUKENTHAL FASHION WEEK va avea loc la Sibiu in perioada 28 iunie - 2 iulie 2011. In cele 5 zile de festival vor fi prezentate colectiile pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012 ale unor creatori de moda consacrati dar si ale tinerilor designeri, aducand pe catwalk intre 6 si 8 colectii in fiecare seara.

BRUKENTHAL FASHION WEEK doreste sa devina un reper pentru moda autohtona si de ce nu si pentru cea internationala, la aceasta prima editie fiind invitati sa participe si designeri straini. Brukenthal Fashion Week completeaza aceasta imagine, dorind sa aduca in prim-planul evenimentului pe langa prezentarile colectiilor si numeroase alte activitati artistice: o expozitie complexa de fotografie de moda si life-style, o expozitie de arta plastica contemporana, o expozitie de sculptura, o expozitie interactiva de bijuterii de autor si accesorii, o piesa de teatru si doua mari concerte in aer liber in ultimele doua zile ale festivalului.

BRUKENTHAL FASHION WEEK va prezenta publicului spectator o suma de domenii plastice, un amestec intesant intre moda, artele contemporane si tot ceea ce inseamna life-style-ul autentic de secol XXI si va propune un concept nou de manifestare in care moda de calitate si life-style-ul se intrepatrund, rezultand un eveniment cultural complex de inalta tinuta artistica. Moda, creatia vestimentara autohtona, life-style-ul si cultura artistica romaneasca vor fi puse in relatie deplina culumea artistica europeana si mondiala.

BRUKENTHAL FASHION WEEK se desfasoara cu sprijinul MUZEULUI NATIONAL BRUKENTHAL intr-un oras care a devenit reper pe harta culturala mondiala, fiind Capitala Culturala a Europei in anul 2007 si una dintre cele mai frumoase structuri urbane a acestui continent.

Va asteptam la SIBIU, intre 28 iunie - 2 iulie, la prima editie a festivalului de moda si life-style BRUKENTHAL FASHION WEEK!
 

taguri: BRUKENTHAL FASHION WEEK

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!